بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام عزیزم ،من یه مدت خیلی طولانی میخوردم ،نابودم کرده بود ،خیلی خیلی اذیتم کرد ،اصلا نخور ،چند ماهه دیگه نمیخورم ،با اینکه خواب درست حسابی ندارم اما عوارض این قرص لعنتی رو هم ندارم دیگه ،توهم ،خستگی مدام ،فراموشی ،سر درد همه اینا رو داشتم
زن بودن خیلی قشنگه! چیزیه که یه شجاعت تموم نشدنی میخواد! یه جنگ که پایان نداره! خیلی باید بجنگی تابتونی بگی وقتی حوا سیب ممنوعه رو چید گناه به وجود نیومد، اون روز یه قدرت باشکوه متولد شد که بهش نافرمانی میگن!
دوباره برودکتر ،اما زولپیدم رو نخور ،گرفتارش بشی دیگه ولت نمیکنه مثل اعتیاد ،هی باید دوزش رو ز ...
ای کاش شوهر آدم بلد باشه زن زندگیش و بشناسه وتاازفکرو غم وغصه ودلهوره ترس از دست دادن اعتماد بهش وخیانت نباشه بخداکه هیچ زنی کارش ب قرص خواب نمیرسه که الان بخوربم یه درده نخورم هزاردرد حداقل ب چشمام انقدر التماس دوسالت خواب واروم و بی خیالی ازهمه چی و نمیکردم
ای کاش شوهر آدم بلد باشه زن زندگیش و بشناسه وتاازفکرو غم وغصه ودلهوره ترس از دست دادن اعتماد ب ...
درکت میکنم عزیزم ،من خودم انواع و اقسام قرص های خواب و آرامبخش رو خوردم اما این یکی و یه قرص دیگه واقعا سم بود برام ،همش میگم لعنت به اون دکتری که این قرص رو برام نوشت ،البته اون بهم گفت برای کوتاه مدت استفاده کن ،ولی من چندین سال خوردم ،آخرهاش دیگه دو تا دو تا میخوردم اما دریغ از ذره ای خواب ،امیدوارم مشکلاتت حل بشه و به آرامش درونی برسی🌹
زن بودن خیلی قشنگه! چیزیه که یه شجاعت تموم نشدنی میخواد! یه جنگ که پایان نداره! خیلی باید بجنگی تابتونی بگی وقتی حوا سیب ممنوعه رو چید گناه به وجود نیومد، اون روز یه قدرت باشکوه متولد شد که بهش نافرمانی میگن!