2777
2789
عنوان

چه طوری با مترو برم بیمارستان تهران کلینیک

| مشاهده متن کامل بحث + 7260 بازدید | 33 پست
مترو علم و صنعت رو به سمت صادقیه سوار شو دروازه شمیران پیاده شو و خط عوض کن به سمت ارم.س ...

عزیزم ممنون بابت راهنماییت ،امروز تونستم با راهنمایی شما و یکی دیگه از دوستان راحت جایی که میخواستم برم

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
 ماه بانو جان خواستم تشکر کنم بابت راهنماییت ،امروز خیلی راحت تونستم برم    

خداروشکر که تونستم کمکی باشم مهربونم🥰❤️

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم دردبین دوکتفتون خوب شدداروچی خوردین منم ازبعدکروناتقریبا۶ماهه این دردودارم 

سلام عزیزم ،کامل که خوب نشده ،چند جلسه رفتم فیزیوتراپی و طب سوزنی کمی بهتر شد ،اما الان بازم گاهی درد میگیره باید پماد بمالم تا دردش کم بشه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
[QUOTE=249269726] سلام عزیزم ،کامل که خوب نشده ،چند جلسه رفتم فیزیوتراپی و طب سوزنی کمی بهتر شد ،اما ...

نه اصلا نمیفهمن اما میگه احتمال اینکه عوارض کرونا باشه هست ،من انقدر تو درد صبورم و آستانه دردم بالاست ،اما این درد منو به گریه مینداخت

نه اصلا نمیفهمن اما میگه احتمال اینکه عوارض کرونا باشه هست ،من انقدر تو درد صبورم و آستانه د ...

وای منم همینطور۵ماهه ازکرونام گذشته ولی این دردلعنتی ول نمیکنه یکی معدست یکی میگه عضلست خودمم خسته شدم چقدرداروبخوریم اخه 

سلام عزیزم خوبی  توی یه تاپیک قدیمی راجب قرص خواب زولپیدم کامنت گذاشته بودی خاستم ازت بپرسم هنوزم میخوری این قرص و؟ 

چون من تازه میخوام شروع کنم میشه بهم بگی یکم راجبش لطفا

لایک نکنید                      
سلام عزیزم خوبی  توی یه تاپیک قدیمی راجب قرص خواب زولپیدم کامنت گذاشته بودی خاستم ازت بپرسم هنو ...

سلام عزیزم ،من یه مدت خیلی طولانی میخوردم ،نابودم کرده بود ،خیلی خیلی اذیتم کرد ،اصلا نخور  ،چند ماهه دیگه نمیخورم ،با اینکه خواب درست حسابی ندارم اما عوارض این قرص لعنتی رو هم ندارم دیگه ،توهم ،خستگی مدام ،فراموشی ،سر درد همه اینا رو داشتم

سلام عزیزم ،من یه مدت خیلی طولانی میخوردم ،نابودم کرده بود ،خیلی خیلی اذیتم کرد ،اصلا نخور  ،چن ...

نمیدونم چیکار کنم اخه دکتر برام قرص آلپرزولام  ۵درصدنوشته بود تموم کردم  گفتم اینو امتحان کنم فکر میکردم عوارضش کمتره نمیدونم بااین همه بی خوابی چیکارکنم 

لایک نکنید                      
نمیدونم چیکار کنم اخه دکتر برام قرص آلپرزولام  ۵درصدنوشته بود تموم کردم  گفتم اینو امتحان ...

دوباره برودکتر ،اما زولپیدم رو نخور ،گرفتارش بشی دیگه ولت نمیکنه مثل اعتیاد ،هی باید دوزش رو زیاد کنی

دوباره برودکتر ،اما زولپیدم رو نخور ،گرفتارش بشی دیگه ولت نمیکنه مثل اعتیاد ،هی باید دوزش رو ز ...

ای کاش شوهر آدم  بلد باشه زن زندگیش و بشناسه وتاازفکرو غم وغصه ودلهوره ترس از دست دادن اعتماد بهش  وخیانت نباشه بخداکه هیچ زنی کارش ب قرص خواب نمیرسه که الان بخوربم یه درده نخورم هزاردرد حداقل ب چشمام انقدر التماس دوسالت خواب واروم و بی خیالی ازهمه چی و نمیکردم 

لایک نکنید                      
ای کاش شوهر آدم  بلد باشه زن زندگیش و بشناسه وتاازفکرو غم وغصه ودلهوره ترس از دست دادن اعتماد ب ...

درکت میکنم عزیزم ،من خودم انواع و اقسام قرص های خواب و آرامبخش رو خوردم اما این یکی و یه قرص دیگه واقعا سم بود برام ،همش میگم لعنت به اون دکتری که این قرص رو برام نوشت ،البته اون بهم گفت برای کوتاه مدت استفاده کن ،ولی من چندین سال خوردم ،آخرهاش دیگه دو تا دو تا میخوردم اما دریغ از ذره ای خواب ،امیدوارم مشکلاتت حل بشه و به آرامش درونی برسی🌹