2777
2789
عنوان

چه طوری با مترو برم بیمارستان تهران کلینیک

| مشاهده متن کامل بحث + 7167 بازدید | 33 پست
سلام عزیزم ، خوبی ؟ عزیزم شما رو تو تاپیک رژیم تخم مرغ وندا دیدم ؟  شما راضی بودی ؟ چقدر کم ک ...

نه جانم اون رژیم ها به درد نمیخوره ،من با کالری شماری و ورزش تونستم ۱۸کیلو کم کنم ،ورزش خیلی خیلی تاثیر داره اراده کن ورزش و تعذیه مناسب باشه به هر وزنی بخوای میرسی  من با اینکه اضافه وزن زیادی نداشتم ولی میخواستم خیلی لاغر بشم که رسیدم به هدفم

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه جانم اون رژیم ها به درد نمیخوره ،من با کالری شماری و ورزش تونستم ۱۸کیلو کم کنم ،ورزش خیلی خیلی تا ...

سلام عزیزم ، ممنون که جواب دادی 🌹

خداروشکر که به وزن دلخواهت رسیدی 😍