2777
2789

I stared at the hands of God 

یه شب یه مَرد داره ی جایی از دریا  که هیـــــچکس وجوود نداره و بی نام و نشونه  غرق میشه!🌬بعد به خدا میگه که خدایا منو نجات بده من فقط به تو ایمان دارم:)>🌿یه دوسه دقیقه بعد این حرفش یه لنج میاد سمتش میگ بیا بریم تو اینجا داری میمیری !✨مرد میگه که : من به خدا گفتم نجاتم بده خودش میادو نجاتم میده ......هرچی صاحب لنج التماس میکنه بیا بریم مرد راضی نمیشه 👐🏻یکم بعد یکی دیگ میادو بازم همین!! ...... همیوجور ادامه میابه و..روز سوم این مرد میمیره!🖇میره اون دنیا پیش خدا میگه که من به تو دلبستم من ب تو اعتماد کردم و این کفار گفتنا ک تو اصلا منو  نمیبینی تو بخشنده نیستی .و تو الکی و اینا ...))خدا میگ که:: من تو اون دریایی که هیچ چیزی نبود چند نفرو برای نجات تو فرستادم :)!! 🌱اما تو منو باور نداشتی:)🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه قشنگ  شما مدرس هستین ؟

نه ولی کم و بیش یه چیزایی بلدم

آره خیلی خوشگله خودمم عاشق فرانسویم😍

زیرهجده سال رو کاری ندارم کسایی که به بلوغ ذهنی نرسیدن چه چهارده پونزده ساله چه سی چهل ساله ریپ نزنین  
میشه یه چیز عبارت سخت عربی بگی  مثل دایی چاقه چایی داغه  دوستم عربه میخوام سربه سرش بزار ...

العم السمين ، الشاي الساخن 

شبی ساحل نشین خنده ام باش که لبخند من دریای درده...!A