2777
2789
عنوان

دارم ازدواج میکتم به استان دیگه غریبه بودن خوبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1477 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دوسش داری ک خوبه تازشم راه دور تورو برا خانوادت عزیز میکنه

خیلی دوسش دارم برام همه کاری کرد فک کن خونواده سنتی و مذهبی منو راضی کرد با غریبه وصلت کنن تا حالا نداشتیم با غریبه ....اخلاقش رفتارش و خونوادشم عالین فقط راه دور هست سه ساهت راهه

اسیر راه دورم... دانشگاه آشنا شدیم و بعد از ۶سال ازدواج... خییییلی خیلی سختمه

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
فقط خونت زیاد نزدیک خانواده شوهر نباشه بقیش انشاءالله اوکیه

خونواده شوهر همه ازدواج کردن دو تا خواهراش شهرای دیگن ی داداششم شهر دیگس فقط مادر و پدرشن مادرش زن بسیار مومنی هست خیلی با ایمانه و اصلا کاری ب عروس نداره منم خیلی دوست داره چون  زن پسر تتغاریش میشم 

غریبه اگر وفا کند خویش من است 

گرگ بیابان گر مرا شیر دهد میش من است 

عزیزم اگه تحقیق کردین ، ازش مطمئنی و دوسش داری مبارکهههه😘

باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️              از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔

سه ساعت چیزی نیس 

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.