سلام بچه ها من چهار ساله تو دانشگاه با ی اقا پسر اشنا سدم شغلش عالیه خودش عالیه ظاهرشم زیباست و اخلاقش خیلی بهتر خونواده با اصالتی داره خیلی خوبن تحقیقم کردیم خیلی خوب فقط استان همجوارمونن فاصله شهر هامون سه ساعت راهه بنظرتون با این حال ازدواج کنم ؟ خیلی عاشقمه حالا بنظرتوت راه دور ممکنه تاثیر بد داشته باشه رو زندگیم ک دور میشم از شهرم و خونوادم؟
اگه دوسش داری ک خوبه تازشم راه دور تورو برا خانوادت عزیز میکنه
خیلی دوسش دارم برام همه کاری کرد فک کن خونواده سنتی و مذهبی منو راضی کرد با غریبه وصلت کنن تا حالا نداشتیم با غریبه ....اخلاقش رفتارش و خونوادشم عالین فقط راه دور هست سه ساهت راهه
فقط خونت زیاد نزدیک خانواده شوهر نباشه بقیش انشاءالله اوکیه
خونواده شوهر همه ازدواج کردن دو تا خواهراش شهرای دیگن ی داداششم شهر دیگس فقط مادر و پدرشن مادرش زن بسیار مومنی هست خیلی با ایمانه و اصلا کاری ب عروس نداره منم خیلی دوست داره چون زن پسر تتغاریش میشم
باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️ از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔
زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗 من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️. اول اسمامونو کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.