2777
2789
عنوان

دارم ازدواج میکتم به استان دیگه غریبه بودن خوبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1477 بازدید | 97 پست
خدا رو همیشه شکر میکنم تو این اوصاع بد ک ادم خوب کمتره ی ادم خوب سر راهم گذلشت انشالله نصیب تمام دخت ...

الهی امین 

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
البته من شرایطم با شما فرق داره،هیشکیو اینجا ندارم خونواده همسرمم نیستن

بله اینم هستش مادرش زن بسیار فهمیده و خوبیه حتی به من گفت بعد عروسی خونه نزدیک ما بگیر ک شوهرت رفت سر کار شیفت بود بیای پیش خودم دلش میسوزه غریبم اونجا خیلی هوامو داره 😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی دوسش دارم برام همه کاری کرد فک کن خونواده سنتی و مذهبی منو راضی کرد با غریبه وصلت کنن تا حالا ن ...

ن با اونقدم دور نیست ک

چرا خوابم نمیبره چرا خستگیام از تنم نمیپره💔                           چرا همش داغونم😔                                                               چرا این ساعت اصلا نمگیذره😪😔
بله اینم هستش مادرش زن بسیار فهمیده و خوبیه حتی به من گفت بعد عروسی خونه نزدیک ما بگیر ک شوهرت رفت س ...

مادرشوهر منم زن خیلی خوبیه ولی حیف که ازم دوره 😞

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
عزیزم نمیشه بری پیشش کار وهرت ببری اوتجا

از خونوادم خیلی دور میشم اینجوری،رفتوآمدم سخت میشه

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
مگه هم خونوادت هم خونواده شوهرت دور نیست از شما و شوهرت ؟خب انتقالی بگیرید برید شهر یکیشون یا خونواد ...

برم شهر خونوادم از شهر مادرم اینا ۲ ۳ساعت دورتر میشم رفتوآمدم سخت تر میشه، شهر مامانم اینام نمیتونم برم چون ممکنه تا تقی به توقی بخوره شوهرم غر بزنه که تو کردی