سلام بچه ها من چهار ساله تو دانشگاه با ی اقا پسر اشنا سدم شغلش عالیه خودش عالیه ظاهرشم زیباست و اخلاقش خیلی بهتر خونواده با اصالتی داره خیلی خوبن تحقیقم کردیم خیلی خوب فقط استان همجوارمونن فاصله شهر هامون سه ساعت راهه بنظرتون با این حال ازدواج کنم ؟ خیلی عاشقمه حالا بنظرتوت راه دور ممکنه تاثیر بد داشته باشه رو زندگیم ک دور میشم از شهرم و خونوادم؟
دو دل نیستم از نظر خونوادش و خودش و انتخابم فقط یکم بعضیا دلمو خالی میکنن میگن ننیتونی فلانه دلتنگیه ولی ما حتی تصمیم داریم شرایطمون بهتر شد بریم از ایران خیلیا تو دلمو خالی میکنن ک بی کسی و غریبی بده و فلان
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منکه اصلا دل ازدواج به شهر غریب رو نداشتم خداروشکر به شهر خودم ازدواج کردم
خدا رو شکر شما لابد شهر خردت فامیلات و اطرافیانت خوب بودن من ک جز ازار و اذیت و زخم زبون و بی فرهنگیاشون چیزی یادم نیس من فقط ناراحت خونوادمم اونا هم میان بم سر میزنن مممنه اجیمم استانی ک ازدواج میکنم قبول شه دگه کنارمه
بهشون بگو برو باباااااا😂 بابا عهد بوق ک نیست تماس تصویری میگیرین زنگ میزنین ۳ ساعتم چیزی نیست خیلی ...
خدا خیرت بده بخدا ایقد ناراحتم کردن والا شرایطش خوبه خودش سر کاره خونوادش بسیار فهمیده با فرهنگ و ادمای خوبین تو این چهار سال با همه ساز خونوادم رقصیدن بلکه راضی شن و منم خودم ارشد مهندسی اونجا زدم چون رشته مورد علاقم شهر و استان خودم نداره اره والا تکنولوژی هست خونوادمم گفتن ما دلتنگ شیم میاییم همه ماشین دارن بقیه تو دل خونوادمو خالی میکنن
وی در انتطار کراش به سر میبرد تا ببینیم خدا چی میخاد😂 اگه دلت مهربونه واسه آرامشم یه صلواتی دعایی حرفی چیزی به خدا بزن 💕😘خیلی دوستون دارم دوستان خوب نی نی سایتی 🙏