2777
2789
عنوان

دوستان سوال خیلی ضروری دارم درمورد جلسه دادگاه مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 31695 بازدید | 44 پست
یعنی چه جوری صحبت کنم . بگم‌من میخام ادامه بدم باش . شنیدم اگر مثلا فقط ۱۴ تا رو بزارم اجرا احتمالش ...

ن شما همشو بزارین اجرا دادگاه خودش تصمیم میگیره ک چقدشو اجرا کنه درضم جوری حرف بزنین ک قاضی قبول کنه شما ازلحاظ مالی وضعتون خوب نیس وکیل هم نگیرن براتون خوب نیس اگه وکیل بگیرین دادگاه میگه این اوضاع مالیش خوبه و براتون خوب نیس اون موقع میگه شما قصد کندن ازاین خونواده رو دارین 

ن شما همشو بزارین اجرا دادگاه خودش تصمیم میگیره ک چقدشو اجرا کنه درضم جوری حرف بزنین ک قاضی قبول کنه ...

مثلا بگم که نیاز مالی دارم .اخه اونم یه جوریه.یا بگم که چون ازدواج کردم خانوادم دیگه حمایت مالی از من ندارن بابد بفکر خونه و اینا باشم !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا بگم که نیاز مالی دارم .اخه اونم یه جوریه.یا بگم که چون ازدواج کردم خانوادم دیگه حمایت مالی از م ...

ارع بگووو نیاز مالی دارم خونوادم وضع مال خوبی ندارن  اگرم خونوادم اوضاع مالی خوبی دارن ب من چه اخه من تاکی باید زیر بلیط اوناباشم ازاین حرفا دیگه 

ارع بگووو نیاز مالی دارم خونوادم وضع مال خوبی ندارن  اگرم خونوادم اوضاع مالی خوبی دارن ب من چه ...

عزیزم من تا کجا میتونم اعتراض کنم به رای دادگاه و اصلان نتیجه میگیرم

ن شما همشو بزارین اجرا دادگاه خودش تصمیم میگیره ک چقدشو اجرا کنه درضم جوری حرف بزنین ک قاضی قبول کنه ...

سلام عزیزم سوال دارم درمورد مهریه

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
سلام عزیزم سوال دارم درمورد مهریه

بعد از اجراگذاشتن مهریه وتوقیف اموال توسط،ثبت اسناد چقدر زمان میبره تانوبت جلسه ی دادگاه بشه

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد