من چون همسرم هیچ به نامش نیست ومال واموالی نداره وبیکار درخواست مهریه دادم به خاطر مشکلاتی که برام به وجود اورد واینکه من الان عقد هستم . میخاستم بدونم کسی بوده که درخواست مهریه داده .جلسه رسیدگی چطور بوده قاضی چه برخوردی کرده و اینکه چقدر همکاری مکنند با خانم ها چون شنیدم جبهه میگیرن قضات برای مهریه لطفا تجربه دارید کمک کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام گلم .واقعا عذر خواهی من پذیرا باشید که وقتتون مییگیرم . به این خاطر که وضعیت مالی پدر ومادرش خوبه ولی خودش خیر رسما هیچ چیز نداره .اما ماشین زیر پاش هست و همه به نام مادرش هست . طبق قانون من حقی ندارم از ما ل اموال خانوادش . جوری که من شناخت پیدا کردم مادرش یه قرونم حاظر نیست پرداخت کنه .اما اگر میگید که باز اعسارش نهایت باعث جلب میشه نقطه امیدی هست .پس چرا وکلا میگن شانسی نداری