2777
2789
عنوان

دوستان سوال خیلی ضروری دارم درمورد جلسه دادگاه مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 31690 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=246064713]حقیقتش من خیلی استرس دارم چون خیلی از وکلا پردنده مهریه من قبول نکردن چون‌گفتن شانس ...

بعد عزیزم اگر مثلا دادگاه پیش قسط براش مشخص نکرد و  سالی ۱ سکه شد من امکان اعتراض دارم که نخام قبول کنم یا حکم دادگاه باید همون باشه

سلام اگه وضعیت مالی خوبی دارن چرا نگرانی پس 

سلام گلم .واقعا عذر خواهی من پذیرا باشید که وقتتون مییگیرم . به این خاطر که وضعیت مالی پدر ومادرش خوبه ولی خودش خیر رسما هیچ چیز نداره .اما ماشین زیر پاش هست و همه به نام مادرش هست . طبق قانون من حقی ندارم از ما ل اموال خانوادش . جوری که من شناخت پیدا کردم مادرش یه قرونم حاظر نیست پرداخت کنه .اما اگر  میگید که باز اعسارش نهایت باعث جلب میشه نقطه امیدی هست .پس چرا وکلا میگن شانسی نداری

قبل ازدواج باشماااچیزی ب نامش بود 

این اطلاع ندارم ولی قبلا لابلای صحبتاش گفته بود ماشین از نمایندگی به نام خودش گرفت بود و به احتمال خیلی زیاد قبل ازدواج به نام مادرش زده

خودتو زیاد دست بالا نگیر ی جوری حرف بزن ک قاضی قانع بشه 

یعنی چه جوری صحبت کنم . بگم‌من میخام ادامه بدم باش . شنیدم اگر مثلا فقط ۱۴ تا رو بزارم اجرا احتمالش زیاد که پیش قسط بگیرم . و مابقی بعداز ۱۴ تا