2777
2789

همیشه تو زندگیم سعی کردم قوی باشم انسان باشم و شرافتمندانه زندگی کنم این راه و روش از پدر مادری آموختم که از وقتی به یاد دارم دست خیر داشتن پدر مهربون و فدارکاری که برای همه پدری میکنه هوای همه رو داره و از همه ی خواهر و برادراش خوش قلب تره و سالهاست درگیر سرطانه و امشب دکتر گفته بازم پرتو درمانی و شیمی درمانی باید انجام بده....خدایا چرا رحم نمیکنی.ـ.ای خداااا ما رو دوست نداری سالهاست میجنگیم تو اوج جوونی من و خواهرام پیر شدیم...قلبمون پاره پاره است  

خیلی سخته خدا بهشون سلامتی وصبر بده ولی کاش جون عزیزانمونو قسم ندین پدرمنم شیمیایی هست برادرم بصورت ژنتیک دچار بیماری خونی شد شکر خدا خوب شده ولی معلوم نیس برمیگرده یا ن🤦🏻‍♀️ 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر زندگی ناجوانمردانه است چرا خدا به ما کمک نمیکنه مگه خودش ما رو خلق نکرده.هفته هاست از همه دعا کنن برامون ما که ازارمون به مورچه هم نمیرسه من دیگه خیلی گیج شدم مگه خدا مهربون نیست مگه آگاه به احوال بنده ها نیست کاری از ما بر نمیاد باید عذاب کشیدن عزیزانمونو ببینیم اونم آدمی که بهترین همسربرای زنش بهترین پدر برای بچه هاش و بهترین فرزند برای پدر و مادرشه ـ.ــآه خدایاااا

خیلی سخته خدا بهشون سلامتی وصبر بده ولی کاش جون عزیزانمونو قسم ندین پدرمنم شیمیایی هست برادرم بصورت ...

ببخشید خیلی درمانده ام خیلی غصه دارم و خیلی روزها و لحظات سختی رو میگذرونم انشالله هیچ انسان خوبی به حال کن دچار نشه...انشالله همه ی انسانهای خوب همیشه خوشبخت و سلامت باشن نمیدونی چه قلب پر دردی دارم نمیدونی تو استان غریب دور از پدر مادر چقدر شرابط برام سخت تر شده...به هر حال حلالم کن

خیلی سخته خدا بهشون سلامتی وصبر بده ولی کاش جون عزیزانمونو قسم ندین پدرمنم شیمیایی هست برادرم بصورت ...

انشالله که بر نمیگرده آدمی به امید زنده است تو این سالها بس که امیدوار شدمو نا امید... دیگه نمیدونم باید چیکار کنم من آدم قوی هستم ولی این مریضی همه ی ما رو از پا درآورده 

بیا رزقت آماده شد  فقط توکل به خدا  هرچی خیره ...

دوست عزیزم توکلم به خدای رحم کننده است....بله انشالله هر چی خیره در تقدیرمون قرار بگیره لطفا همیشه برام دعاااا کن...ممنون

این آدرس کوپی کن 

تو تلگرام تو قسمت سرچش

باز کن 

معجزه میبینی 

فقط مداومت کن 

تقاضا کن 

اگه به صلاح هست 

موافقت میشه ..

در مورد دعای توسل هست 

فقط کانال مطالعه کن

یک چیزی بهت بگم 

با اخلاص تمام با وضو