2777
2789
عنوان

اقدام ب بارداری در سن بالا

226 بازدید | 16 پست

سلام خانوما، کیا تجربه بارداری بالاتر از سن ۳۵ داشتن، سخت بوده ؟ من خوندم اصلا احتمالا بارداری ضعیفه ،خیلی ناراحتم همسرم عاشق بچه است ..خودمم .

یا خیرالحافظین افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند ماهه ازدواج کردم ،خاهشا اطلاعات سازنده و مثبت بدین من ب اندازه کافی استرس دارم این چیزا رو هم شنیدم   

من چند ماهه ازدواج کردم ،خاهشا اطلاعات سازنده و مثبت بدین من ب اندازه کافی استرس دارم این چیزا رو هم ...

تحت نظر پزشک باش ی سری آزمایشات باید بدی بعد توکل ب خدا اقدام کن 

مادرم من رو ۳۷ سالگی زایید 

از همه بچه هاش باهوش تر درسخون تر  از نظر سلامت مثل بقیه چ بسا قوی تر

میشه 
من چند ماهه ازدواج کردم ،خاهشا اطلاعات سازنده و مثبت بدین من ب اندازه کافی استرس دارم این چیزا رو هم ...

به امید خدا که حامله میشی هزاران نفر هم بودن تو سن بالاتر حامله شدن شما که سنتون زیاد نیست

برای اینکه بدونم وضع تخمدانم چ جوره باید چ کارکنم؟ همسرم چی اون باید چ آزمایشی بده از وضعیتاش آگاه بشه میشخ راهنمایی ام کنید

اطلاعات چی؟برودکترزنان کامل چکاپ شو مشکلی نبوداقدام کن

منظورم از تجربیات خودتون در سن ۳۵ ب بالاست 

برای اینکه بدونم وضع تخمدانم چ جوره باید چ کارکنم؟ همسرم چی اون باید چ آزمایشی بده از وضعیتاش آگاه ب ...

همه رو بری پزشک متخصص زنان برات مینویسه 

مثل ازمایش هورمونی و ...

برای همسرت هم ازمایش اسپرم که باید سه روز قبلش برنامه  ..... نداشته باشید

اولش احتمالا قرص کلومفین یا لتروزول میدن امیدوارم حامله بشین 

همه رو بری پزشک متخصص زنان برات مینویسه  مثل ازمایش هورمونی و ... برای همسرت هم ازمایش اسپرم ...

آزمایش اسپرم ،ب کجا مراجعه کنیم براش بنویسن ؟

منظورم از تجربیات خودتون در سن ۳۵ ب بالاست 

من خودم خداروشکربارداری وزایمانهای راحتی داشتم هردوشم سزارین کردم،حالابراهرکسی متفاوته،شماهم اگه توزندگیت مشکل خاصی نداری اقدام کن،اصلاقابل پیش بینی نیست که قراره توبارداریت یازایمانت چه اتفاقی بیفته