2777
2789
عنوان

افسردگی اضطراب

160 بازدید | 39 پست

وقتی چیزی خوشحالت نمیکنه وسط کار باشگاه یا یه حال خوب یکدفعه بغض میکنی 

شاید اینها درد های روان من است پس از ان همه جراحت 

میگویند خنده را بر روی لب جراحی کن اما من حالم بد است 

/حس میکنم افسردگی دارم:/

منم حس میکنم افسرده شدم 

بی دلیل گریم میگیره

آسان گذران کار جهان گذران را ...✨  دانش آموز تجربی و انشالله خانم دکتر آینده 👩🏻‍⚕️ ریزه میزم واس همین هر کی دوسم داره میگه جوجه و فسقلی 🐣🤗 خدا رو شک ک خوجگلم 🥰🤗 اگه دوسم داری واسه آرزوم ی صلوات بفرس🥰قوربونت 🤗💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم

تو چه شرایطی گریتون میگیره

آسان گذران کار جهان گذران را ...✨  دانش آموز تجربی و انشالله خانم دکتر آینده 👩🏻‍⚕️ ریزه میزم واس همین هر کی دوسم داره میگه جوجه و فسقلی 🐣🤗 خدا رو شک ک خوجگلم 🥰🤗 اگه دوسم داری واسه آرزوم ی صلوات بفرس🥰قوربونت 🤗💋
تو چه شرایطی گریتون میگیره

یه دفعه شاید وسط یه جای خوب شاد وسط کار باشگاه هرجای یاد خاطره های بد میوفتم و اصلا حالم بد میشه یا نا امید میشم فکر میکنم کارم بیهودس  

یه دفعه شاید وسط یه جای خوب شاد وسط کار باشگاه هرجای یاد خاطره های بد میوفتم و اصلا حالم بد میشه یا ...

منم یه دفعه گریم میگیره 

ولی از زمانی که اینطوری شدم 

فقط تو خونم و جمع خاصی نرفتم 

با خانوادم اوکیم 

ولی زیاد حرف نمی‌زنم باهاشون 

بیشتر تو اتاقمم 

ولی من به حال خودم که اینهمه مدت از خدا دور مونده بودم گریم میگیره

از اینکه نمیتونم چادری بشم 

از اینکه نمیتونم برم گلزار شهدا 

و .... 

من خیلی زجر کشیدم شاید به خاطر اونه:/

چرا 

چه مشکلی داشتین

چرا  چه مشکلی داشتین

من لاغرم زیاد خیلیا مسخرم میکردن تو مدرسه اذیتم میکردن  وقتی میرفتم سر کار هی بهم میگفتن دست پا چلفتی ضعیف 

خانوادمم که کلا داغون شدو اینا 

من لاغرم زیاد خیلیا مسخرم میکردن تو مدرسه اذیتم میکردن  وقتی میرفتم سر کار هی بهم میگفتن دست پا ...

عه 

مگه در چ حده 

اشکالی ندارع ک 

منم آدمی میشناسم که لاغر و جوون و قابل احترامه

مگه خانواده تون چی شدن

عه  مگه در چه حده  اشکالی نداره که  منم آدم میشناسم خیلی لاغر و جون و قابل احترامه ...

بابام ولمون کرد  خود خانواده کلا پاشید اصلا یه وضعی 😂

تازه با این بدن میخوام جوشکار بشم  خانوادم هی از بچگی گفتم لاغری لاغری وگرنه خودم هیچ مشکلی نمیبینم :/

بابام ولمون کرد  خود خانواده کلا پاشید اصلا یه وضعی 😂 تازه با این بدن میخوام جوشکار بشم   ...

عه چرا آخه 

خدا صبرتون بده 

چرا جوشکاری

درس نخوندین ؟ 

لاغریتون ارثی هستش؟