اومدم یکم باهاتون حرف بزنم من تقریباً شیش ماه هست که از یکی خوشم میاد نمیدونم شاید من دوسش دارم اما اینقدر بهش فکر می کنم که شبا نمیتونم بخوابم خوب بزارین خودمو معرفی کنم
من اسمم کوثر ۱۷ سالمه هنر میخونم یعنی می خوام در آینده بازیگر بشم و مشهد زندگی می کنم و تعریف از خود نباشه خوشگلم
شیش ماه پیش رفتم دندونپزشکی و از دکترم خوشم اومد ولی خوب اونجا توی رابطه بودم فقط در حدی بود که بگم پسر خوبیه اما قصه این که رل بزنم نداشتم چون آدمی نیستم که خیانت کنم ولی خوب بعد از دو هفته من کات کردم یعنی اون آقایی که باهاش رل بودم خیانت کرد بهم و من چند وقت افسردگی گرفته بودم
نمیدونم شاید علی هم از من خوشش بیاد( اسم دکتر علی) دفعه اولی که رفتم پیشش ۶ ماه پیش بود خیلی واقعاً بهم محبت می کرد یعنی هی با هم حرف میزد شوخی میکرد اما خب انگاری فهمیده بود که رل دارم
خلاصه گذشت تا هفته پیش که من برای دندونم دوباره رفتم دندونپزشکی خیلی شوخی میکرد و هی نگام میکرد چشمک میزد
مهرش بدجوری به دلم نشسته این پنجشنبه که بیاد میشه جلسه آخری ک من پیششم
به نظرتون چه جوری بفهمونم که دوسش دارم یکی بهم گفت این جلسه که رفتی پیشش هی باهاش حرف بزن
هفته دیگه ش پنجشنبه مطب ش شکلات براش با تپسی بفرست به تپسی بگو اگه دکتر گفت کی فرستاده شماره تو رو بده بعد صد درصد علی بهت پیام میده خودتو معرفی کن بگو برای اینکه کارتون خوب بود فرستادم براتون اگه دوست داشته باشه همینجوری بهت پیام میده اگر م نداشته باشه یک تشکر میکنه و خداحافظی میکنه الان موندم چیکار کنم به نظر خودم همین حرفی که دوستم گفت انجام بدم نظر شما چیه؟؟؟
خیلی حرف زدم میدونم اما لطفاً کمکم کنید و اینکه مامانم این جریان رو میدونه و آدم خیلی پایه ای هست