این پسره پسر عممه و همیشه و هرجا وقتی میاد خونمون یا میرم خونشون یا تو مهمونی همش وره دل منه هرجا میرم همرام میاد بعد خیلی هم داره تلاش میکنه برای جذب من حاضر جوابی و جذاب بازی درمیاره و همیشه به من نگاه میکنه و خیلی هم با من صمیمیه مثلا پارنتر بازی درمیاره 🙄ولی من بهش حسی ندارم یعنی عاشقمه؟ خیلی با من گرم میگیره🙄چجوری بپیچونمش؟ حالا فعلا بگین روم کراشه یا نه؟ خیلی قیافه و رفتار خوبی داره ها ولی بعضی وقتا لا شی بازی در میاره🙄و کلا فامیل برای من کنسله🙄
لینک ناشناسم🪄: https://daigo.ir/secret/21666834695 یاد گرفتم تنها باشم، زمین میخورم تنها پاشم🤞🏻 . 🦇 عضو رسمی بتمنی های سایت🦇
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو اینستا هرچی میفرسته سین نمیکنم مستقیم حذف میکنم
استوری هاشو اصلا نمیبینم
به خاطر خودش که سریع فراموش کنه
🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷
شاید کلا برای همه تو اینستا پست میفرسته منم برای همه میفرستم
گفتم همه ی حرکاتش مثل پسرعمه اسی ولی من اینجوری جلوشو گرفتم الان
🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷