2777
2789
عنوان

توجه شوهرررررررر🤕🤕

972 بازدید | 58 پست

سلام 

مشکل اصلی من اینه که شوهرم خیلی به تیپایی. که براش میزنم و کارایی که میکنم توجهی نشون نمیده و چه بسا خوشش نمیاد. 

مثلا من از لحاظ لوندی و عشوه و تیپ تودیخونه براش کم نمیزارم،  گاهی ارایش غلیظ میکنم و ادا اصولای زنای عشوه ای و اونجوری(ف ا ح ش ه) رو براش میام.... 💋💃

لباسای خفن میپوشم، رقص و تغیییر صدا و جملات عاشقانه، اس ام اس و هر کاری که فکرشو بکنین. 🤕🤕

ولی اون اصلا توجهی. نشون نمیده، یه بار ازش پرسیدم چه تیپی دوست داری. تو خونه بزنم؟! 

گفت همون پیرهن عربی دشداشه ای،،،، 

گفتم ارایش چی؟  گفت نه اصلا دوست ندارم، ارایش میکنی تو خونه!!!! 😟☹️

گفتم اون همه لباس و چیزایی که میپوشمو واسه عمم میپوشم!؟! 

گفت، شبیه زنای بد میشی،  خوشم نمیاد وقتی با اون لحنا حرف میزنی و ادا اصول میای..... 😐

کلا دلش میخواد هیچی نپوشمو بخودم نرسم،  سنی هم نداریم، بچه هم نداریم هنوز!!  ولی از لحاظ رابطه گرمه، تعجبم اینجاس که از اینهمه لباس و لباس زیرای خوشگل، هیچکدومو دوست نداره، همشمیگه همون لباس ساحلی. دامنی خوبه وسلام!! 

هعی، فقط خواستم درد و دل کنم،  اخه به کسی نمیتونم بگم اینارو....

عزیزم چه ایرادی دارع خب سلیقه ها فرق داره 

اینایی که شما گفتی فانتزی های رابطه است که خب هر مردی ممکنه دوست نداشته باشع

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره
عزیزم چه ایرادی دارع خب سلیقه ها فرق داره  اینایی که شما گفتی فانتزی های رابطه است که خب هر مر ...

آخه لامصب من سرشار از فانتزی ام ولی. اون نه، من توجه میخام خب😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چه ایرادی دارع خب سلیقه ها فرق داره  اینایی که شما گفتی فانتزی های رابطه است که خب هر مر ...

یعنی از حرفاش نباید ناراحت بشم؟

اخه من پیامک عشقولانه میدن ولی فقط با استیکر ج میدده، مهربونه و محبت  عملی و نوازشی داره ولی من کلامی هم میخام🙁

درعوض شوهرمن امروز خاب بود رفتم کمی ب خودم رسیدم کنارش دراز کشیدم با گوشی بازی میکردم چشمش ک بهم خورد برق از سرش پرید

اسی اینو بگم ک همیشه نباید خوشگل کنی برا مرد..... باید متوجه تغییرت بشه

منم مثل توام دقیقا درکت میکنم هرچی ساده باشی بیشتر خوششون میاد دوسدارن جوری بپوشی بگردی مثل زنای پاک دامن و سرسنگین انگار اینجوری احساس خوبی بهشون میده دوسدارن زنشون حیا و نجابت داشته باشه 

پروردگارا! به من آرامشی عطا فرما تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم و شهامتی،تا تغيير دهم آنچه را که مي توانم و بينشی تا تفاوت اين دو را بدانم؛ مرا فهم ده، تا متوقع نباشم دنيا و مردم آن مطابق ميل من رفتار كنند؛خدایا! به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مردنی عطا کن که بربیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را من، خود انتخاب کنم، اما آن چنان که تو دوست داری. خداوندا به نومیدان ما امید، به ضعیفان ما نیرو، به کوران ما نگاه، به حسودان ما شفاء، به خودبینان ما، انصاف، به فحاشان ما ادب،  به مردم ما، خودآگاهی ببخش ...
اینقدر از اینکارا  کردی دلشو نزده یه مدت کار خواصی نکن معمولی باش

اخه تو دل خودم حس بدی دارم، کلا مدلم اینه، صبحا تا موهامو مدل ندمو یه سرمه و رژ نزنمو لباس روزمو نپوشم بیرون نمیام، حس بدی به خودم میگیرم ک معمولی باشم، خونه بابامم همین بودم😂😂 مدام قر و فر داشتم، بیرون نه ها، تو خونه. 

وقتی تو خونه بخودم میرسم حس خوبی بهم میده، ولی شوهرم توجهی نمیکنه، مثلا امروز مادرشوهرم مراسم داره، من یه تیپ نسبتا جلف باکلاس انتخاب کردم، پوشیدم به شوهرم دیشب گفتم اینو میپوشم، یه نگاه انداخت نه خوب نیس جلو زنا اینقدر جلف بپوشی، بدنت از زیرش کمی پیداس!! 

باابا مگه اونا نامحرمن؟!! 

من چادری هستم و باحجاب ولی تو جشن و خونه دیگه خودمو نمیگیرم!! 

حالا دقیقا همین سختگیریهایی ک بامادارن اگ یکی توخیابون یاجایی تیپ بزنه و بخودش برسه ارایش کنه زول میزنن بهش و چشم برنمیدارن بزنشون ک میرسه حاضرنیستن نگاش کنن 

پروردگارا! به من آرامشی عطا فرما تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم و شهامتی،تا تغيير دهم آنچه را که مي توانم و بينشی تا تفاوت اين دو را بدانم؛ مرا فهم ده، تا متوقع نباشم دنيا و مردم آن مطابق ميل من رفتار كنند؛خدایا! به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مردنی عطا کن که بربیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را من، خود انتخاب کنم، اما آن چنان که تو دوست داری. خداوندا به نومیدان ما امید، به ضعیفان ما نیرو، به کوران ما نگاه، به حسودان ما شفاء، به خودبینان ما، انصاف، به فحاشان ما ادب،  به مردم ما، خودآگاهی ببخش ...
شوهرت مال صد قرن پیشه🤣

والاااا☹️ مگه تو سایتا و کانالا نمیگن برای جذب شوهر فلان کنید، فلان تیپو بزنید،  فلان لحنو داشته بااشید، فلان ارایش، فلان لباس و.... چرا واسه من کاربردی نداره پس؟!!!!

والاااا☹️ مگه تو سایتا و کانالا نمیگن برای جذب شوهر فلان کنید، فلان تیپو بزنید،  فلان لحنو داشت ...

ببخشیدا ولی دارم از خنده میمیرم شوهرت چرا آخه همچین میگه تو خونه ک عیب نداره🤣