2777
2789
عنوان

یک ساله هر لحظه تنگی نفس دارم😔

2534 بازدید | 99 پست

دقیقا یه ساله مدام نفسم تنگه خسته شدم ریه و قلب مشکلی ندارن چه مرگمه کسی تا حالا اینطور بوده ؟

یه سال از زندگیم تو سن ۱۹تا۲۰سالگیم تباه شد 😔

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیش متخصص اعصاب هم رفتی؟

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
قبل از شروعش اتفاق خاصی افتاده براتون؟

روز کنکورم بود خراب کردم از اون روز کذایی تا الان جهنم شد زندگیم

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22
پیش متخصص اعصاب هم رفتی؟

آره میگن از استرسه ولی مگه استرس یه سال باید نفس تنگی بده

آره میگن از استرسه ولی مگه استرس یه سال باید نفس تنگی بده

چه ربطی داره

استرس تایم نداره که

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
الان بابت قبول نشدن تو کنکور هنوز ناراحتی یا پذیرفتی؟

ناراحتم نمیتونم کنار بیام 

چه ربطی داره استرس تایم نداره که

آخه ندیدم کسی با استرس اینطور بشه

شایدمال معدته من وقتی یه چیزی اذیتم میکنه انگاری نفسم کندمیشه

ممکنه یعنی؟ آخه هر لحظه تنگی نفس دارم