2777
2789
عنوان

ی دقیقه لطفا بیاین😞

137 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها مامانم ی هفتس دز چهارم واکسن کرونا رو زده سینوفارم روز دوم حالش بد شد رفت بیمارستان الانم علائم سرماخوردگی داره فشارش۱۰وخیلی هم بی حاله و رنگ پریده امروز رفت دکتر بهش ی دونه امپول نوروبیون داده بزنه یا ن؟چون من شنیدم تزریق این امپول بعد از واکسن ادمو میکشه😭

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
انشالله که چیزی نمیشه نمیشد از خود دکتر بپرسی؟؟؟

مامانم ب دکتر گفته واکسن زدم اونم این امپولو داد من بازم نگرانم

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین نمیشه به دکتری چیزی زنگ بزنی بپرسی

ندارم شمارشو گفتم نزنه فردا بره همونجا پیش دکتر دوباره بپرسه

نزنه تو شهر ما هم یه نفر بعد از واکسن آمپول تقویتی زد دور از جون مادرت مُرد

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         

خب اگه میدونست که نمینوشت

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         

کامنتی که بالا گذاشتم بخون