2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده دلم واسه بچم تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2803 بازدید | 85 پست
نمیخوام نا حقی کنم ی سری خوبیا داره ولی خوب خیلی هم بهم بدی کرده. مثلا بارها خیانت کرد و بخشیدمش عصب ...

خیانت کرده و باش زندگی کردی؟مگه تو خانواده نداری؟پدری مادری که ازت حمایت کنن؟

عزیزم طلاق بگیر این مرد روانی و احمقه بری دادگاه صد درصد حضانت رو ب تو میدن بری پزشک قانونی پدرسو در ...

فدات شم مرسی از نظرت . گلم اینقد دروغگوعه هزار تا دروغ و تهمت بهم می‌بنده که رای دادگاه به نفع خودش بشه. الان مدنیه دارم سعی میکنم یدزندگی جدا واسه خودم بسازم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیانت کرده و باش زندگی کردی؟مگه تو خانواده نداری؟پدری مادری که ازت حمایت کنن؟

پدرم حمایت نمیکنه منم چیزی بهشون نمیگم چون خودم بر خلاف میل خانوادم این آقا رو انتخاب کردم! پدرم مخالف بود الآنم حمایتی نمیکنن

پدرم حمایت نمیکنه منم چیزی بهشون نمیگم چون خودم بر خلاف میل خانوادم این آقا رو انتخاب کردم! پدرم مخا ...

مطمئنم وقتی حال وروزت روببینه درکت میکنه ب نظرم بهش بگو اگرم تحقیرت کنن اشکال نداره حداقل کمکت میکنن بچتو بگیری😢😢یااین جوری اواره نمیشی بلاخره میفمن میخوای جداشی 

شواهدی مدارکی اسکیرین شاتی نداری از خیانتش؟

دارم. البته خیلیاشو از گوشیم پاک کرد. حتی ویس مکالماتشو داشتم! اما یواشکی از گوشیم پاکشون کرده. اما ی سری اسکرین از پیامش دارم ولی الان که آب از آسیاب افتاده با وقاحت بهم میگه این اسکرین مال من نیست! میگه چتا ساختگیه و خودت درست کردی! می‌دونه مال خودشه ها ولی مثلا میخواد بزنه زیرش و گردن نگیره

دارم. البته خیلیاشو از گوشیم پاک کرد. حتی ویس مکالماتشو داشتم! اما یواشکی از گوشیم پاکشون کرده. اما ...

ببری دادگاه خودشون تشخیص میدن ازش تست روانشناسی میگیرن عزیزم الکی ک نیست جعل واصلشا میفهمن حتما ببر ارائه بده دادگاه 

می‌دونم ی جوری رفتار میکنه که همسرم پر رو تر میشه

چی یگم دلم برا طفل معصومت خیلی کبابه چون خودم مادرم. میفهممت ان شالله. یه دری به روت باز بشه دیشب سرافطار خیلی واست دعا کردم عزیزم🌹🌹❤️❤️❤️

چی یگم دلم برا طفل معصومت خیلی کبابه چون خودم مادرم. میفهممت ان شالله. یه دری به روت باز بشه دیشب سر ...

الهی دورت بگردم مرسی مهربونم. خیلی خستم خیلی... واسم دعا کن لطفا با دل مهربونیت دعا کن زندگیم درست بشه ، خیلی خستم

الهی دورت بگردم مرسی مهربونم. خیلی خستم خیلی... واسم دعا کن لطفا با دل مهربونیت دعا کن زندگیم درست ب ...

چشم عزیزم لایق باشم حتما ان سالله بهترینا سرراهت قراربگیره و ازاین امتحان الهی سربلند بیرون بیای❤️❤️❤️❤️