من با مادرشوهرم تو یه ساختمونیم. مادرشوهرم زن خوبیه البته من هم عروس خوبی براشون هستم . کلا جفتمون خوبیم اما ایشون به شدت خسیس هستن. مثلا هروقت گوسفند میکشن تو حیاط شون برای مصرف شخصی. هیچوقت هیچوقت نشده یه تیکه هم گوشت تازه برای من بیاره با اینکه تو یه ساختمونیم. یا مثلا همسرم مدتی مریضی سخت داشت خیلی سخت حتی نمیتونست از خونه بره بیرون. منم بچه م کوچیک بود درگیر بودم کلا. یه روز داشتیم حرف میزدیم گفت پسرم باید ماهیچه و آجیل اینا بخره تقویت بشه منم گفتم فعلا تموم شده . نکرد بره یکم بخره برای پسرش بااینکه همسرم حتی توان از خونه بیرون رفتنونداشت. خلاصه ازین جیزا زیاده سرتون رو درد نمیارم. ولی شوهرم هر وقتتتتت هرچی برای خونه میخره برای مادرشم نیخره نصف میکنه هرچی . حالا ما دو روز پیش گوشت نداشتیم یه بره کوچیک مستقیم اومدم بسته کنم بزارم فریزر دیدم خیلی خیلی کمه نه گردنش هست نه رونش هست هیچی نبود. زنگ زدم همسرم گفت دادم مامانم درحالی که یخچال خودمون خالیه . خلاصه این دفعه خیلی حرصم گرفت که اصلا چرا مامانش قبول کرده گرفته؟ خودش هیچوقت به ما نمیده هیچی. من قرار بود بهشون بدم گوشت ولی نه انقدر زیاد همه قسمتای خوبشو برداشته. حالا خیلی حرصم کرفته بخدا برای خودم یکم چربی و لثه مونده 😵نظرتون چیه؟ الکی ناراحتم به نظرتون؟