2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده دلم واسه بچم تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2803 بازدید | 85 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بفکر خودت نیستی،بچتو نجات بده،روح وروان بچت بیمار بشه عذابش واسه توئه،نذار ب درد پسر من گرفتار بشه

عزیزم پسر منم افسرده شده تیک عصبی گرفته خودمم افسرده شدم دارم دق میکنم. خیلی تنهام بخدا کاش حداقل خواهر داشتم هیچکسو ندارم

عزیزم پسر منم افسرده شده تیک عصبی گرفته خودمم افسرده شدم دارم دق میکنم. خیلی تنهام بخدا کاش حداقل خو ...

خواهر میخواست چیکار کنه برات عزیزم برو پیش خانوادت قضیه رو بگو کافر ک نیستن دلشون میسوزه ی حرکتی بزن 

مرسی عزیزم چشم سعی میکنم قوی باشم

میخوای درد و دل کنی بیا من هستم هر وقت که دلت خواست از هر طریقی باهام حرف بزن جدی میگم 

من خودم عذاب کشیدم سختی کشیدم دردتو میفهمم 

ولی باور کن فقط خودت حتی بچه هم نه فقط و فقط خودت به فکر خودت باش باور کن همون بچه فردا پس فردا هیچ کاری برات نمیکنه تازه اگه بهش بگی پدرت خیلی اذیتم میکرد میگه خب طلاق می‌گرفتی به من چه ، دیگه نمیگه بخاطر اون تحمل کردی

میخوای درد و دل کنی بیا من هستم هر وقت که دلت خواست از هر طریقی باهام حرف بزن جدی میگم  من خود ...

مرسی مهربون. اره درست میگی ولی ی مادر همیشه دلش واسه بچش میسوزه. دلم نمیاد بچمو بسپرم دست همچین مرد روانی و بی احساسی . باورت میشه چقد بچشم اذیت میکنه؟ میزنتش و با گردن میگیرتش و بلندش می‌کنه از رو زمین. همه می‌دونن عصبیه اما خودش قبول نداره. میترسم بچمو اذیت کنه وقتی من نیستم

مرسی مهربون. اره درست میگی ولی ی مادر همیشه دلش واسه بچش میسوزه. دلم نمیاد بچمو بسپرم دست همچین مرد ...

وای بیچاره بچه 

عزیزم اگه چیزای دیگه همسرت خوبه کمکش کن تا درمان بشه 

اگه ایراد زیاد داره ول کن نمون خودتو راحت کن

وای بیچاره بچه  عزیزم اگه چیزای دیگه همسرت خوبه کمکش کن تا درمان بشه  اگه ایراد زیاد دار ...

نمیخوام نا حقی کنم ی سری خوبیا داره ولی خوب خیلی هم بهم بدی کرده. مثلا بارها خیانت کرد و بخشیدمش عصبیه فحاشی می‌کنه و بد دهنه و... خیلی خواستم کمکش کنم اما قلدره ادعا زیاد داره میگه روانشناس هیچی بارش نیست و ... تو محیط کارم همینطوره ادعاش میشه زیاااااااد