2777
2789
سلام ماهی رو که سرخ میکنم انگاری وسطش خامه مجبورم خردش کنم بزارم دوباره سرخ بشه دلیلش چیه یه دو سه بار اخری اینجوری بوده ؟ماهی حلوا خریده بودم
مامان دو تا نی نی 
موقع سرخ کردن در ظرف و بزار. وقتی برگردوندی درشو بردار. مثل کوکو
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ماهی حلوا نر وماده داره.میگن ماده خوبه برا سرخ کردن نر فقط ب درد قلیه ماهی میخوره. تشخیص نر از ماده اینه که باید از کله ش بگیری بعد ماهی رو تا کنی اگه راحت تا شد ماده است
ماهى رو به قطعه هاى کوچیک ببر.نمک بزن بهش بذار نیم ساعت بمونه بعد بشورش بعد هم با ارد سوخارى و... اینجور ماهى ها بیشتر ب درد قلیه میخورن
بهترینم...هرکجا هستى باش..اسمانت ابى..دلت از غصه ى دنیا خالى...❤