2777
2789
عنوان

مراقب از دست ها 🙌

278 بازدید | 29 پست

خانوما چه کارهایی میکنید برای اینکه دستاتون نرم و سفید باشن از چه محصولایی استفاده میکنید ؟

لاک و اینا چی چقدر استفاده میکنید همیشه لاک دارین؟

و اینکه یه کرم مرطوب کننده خوب برای دست بهم معرفی کنید  !!!

مرسی خوشگلا ❤️🌱

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿

من جز اینکه شبا میخوابم چربشون کنم مراقبتی نمیکنم 😂

لاکم بعضی وقتا ک با دوستام قرار داشته باشم و بخوایم بریم تفریح میزنم 

ولی یه ابرسان هست عالیه هرموقع صورتم یا دستام پوست پوست میشه میزنم فوری خوب میشه عکسشو الان میزارم 

ولی پماد ا‌.د هم خوبه ها

این کاربری تا اطلاع ثانوی بدلیل اینکه (خواهر شخص کاربریش تعلیق شده)بدست دو نفر میباشد 👭 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جز اینکه شبا میخوابم چربشون کنم مراقبتی نمیکنم 😂 لاکم بعضی وقتا ک با دوستام قرار داشته باشم و ب ...

پیداش نکردم بزا بزنم تو نت 😂

این کاربری تا اطلاع ثانوی بدلیل اینکه (خواهر شخص کاربریش تعلیق شده)بدست دو نفر میباشد 👭 
من جز اینکه شبا میخوابم چربشون کنم مراقبتی نمیکنم 😂 لاکم بعضی وقتا ک با دوستام قرار داشته باشم و ب ...

همینم کلیه واس خودش

شبا با چی دستاتو چرب میکنی؟

پماد آ.د برای دست؟ به همه دستت میزنی یعنی؟

این آبرسان که گفتی هم برای دسته هم صورت ؟

همینم کلیه واس خودش شبا با چی دستاتو چرب میکنی؟ پماد آ.د برای دست؟ به همه دستت میزنی ی ...

من روی دستام میزنم چون دستام حساسه به اب داغ میزنم فوری یجوری میشه بخاطر همین وقتایی ک اینجوری میشه به دستام میزنم

صورتمم قبل کرم پودر چون پوستم مختلطه پوست پوست میشه یوقتایی ا.د میزنم

ابرسانم هم برای دسته هم صورت 

با این ابرسانا دست و صورتمو شبا چرب میکنم اولی اسمش ژوتِ از این با دومی عکس پایینه 

دستاتو چن شب ی باز بذار تو جوش شیرین ،ب ناخونات آبلیمو بزن ،دستکش دستت باشه موقع ظرف شستن 

تا توصیه های بعدی بدورد   

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
هیچی استفاده نمیکنم خودشون خوبن  لاک هم زیاد خوشک نمیاد نمیزنم هم ناخنامو میزارم بلند شن سوهان ...

منم هیچوقت لاک نمیزنم بعد برام سوال بود که ببینم کسی مثل من هست آیا فقط منم که لاک نمیزنم باورت میشه که حتی یه دونه لاکم ندارم

بعد مرطوب کننده یا کرم دست هیچی نمیزنی؟