2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 27 پست
بدشانسه واقعا بارها دعا کردم ولی انگار نمیشه 

اخه ۲۸ سال سن خیلی کمیه ک توقع موفقیت دارسد

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونقدر از آدما ناامیدم که حد نداره انگار تک و تنها بین میلیون ها آدم وایسادم

چیکار کنی حس نامیدیت بهتر میشه؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اینکه این یه نفر آدم که درکم میکنه ترکم نکنه

ادم خوب و ارومی ب نظر میای، تو اوج جوانی و زیبایی. چرا باید ترکت کنه؟

تحصیلاتت چیه

ادم خوب و ارومی ب نظر میای، تو اوج جوانی و زیبایی. چرا باید ترکت کنه؟ تحصیلاتت چیه

لیسانس دارم.بخدا من بی آزارم کل زندگیم سعی کردم به کسی صدمه نزنم چرا من اینقدر بدبختم چرا .کم زجر نکشیدم سر تنهاییم

چون رفتار اخیرش اینو میگه که این آدم موندنی نیس

سن ازدواج هر دوتاییتون هست. ولی بی پولی سخته

لیسانس دارم.بخدا من بی آزارم کل زندگیم سعی کردم به کسی صدمه نزنم چرا من اینقدر بدبختم چرا .کم زجر نک ...

وقتی اینقد انرژی منفی داری انتظار انرژی مثبت نباید داشته باشی اول دیدتو نسبت به دنیا بهتر کن و خوشبین باش

وقتی اینقد انرژی منفی داری انتظار انرژی مثبت نباید داشته باشی اول دیدتو نسبت به دنیا بهتر کن و خوشبی ...

وقتی استرسی میشم اینطوری میشم وگرنه تو به ماه پیش حالم خوب بود اصلا به این چیزا فکر نمیکردم

لیسانس دارم.بخدا من بی آزارم کل زندگیم سعی کردم به کسی صدمه نزنم چرا من اینقدر بدبختم چرا .کم زجر نک ...

اگه پِی بی پولی ب تنت زدی ک ،دوست پسرتو ب زندگی امیدوار کن. بزار خاهرش بره.بعد بگو بیاد خاستگاری

وقتی استرسی میشم اینطوری میشم وگرنه تو به ماه پیش حالم خوب بود اصلا به این چیزا فکر نمیکردم

بیر بخاب. راحت. وقتی بیدار شی امیدواری