2777
2789
عنوان

مشاور تحصیلی رایگان کسی نمیشناسه؟

4097 بازدید | 37 پست

بچه ها من وضع مالیم خوب نیست و به زور تونستم کتابام و بخرم اونقدر ندارم که بتونم مشاور تحصیلی بگیرم کسی نیست اینجا رایگان باشه یا سراغ داشته باشه؟

اگ می دونید بگید بخدا خیلی کمک می کنید

کاربری دست دونفره، تیکر مربوط به هدفمه

پایه چندمی 

روزی چند ساعت مطالعه می کنی 

هدفت از درس خوندن چیه 

چه چیزهایی مانع یادگیری شما در درست می شه 

من کاربر قدیمی نی نی سایتم که تعلیق شده ام. هر سوالی درباره هر موضوعی داشتید پاسخ گوی سوالات شما هستم. سوالاتی از قبیل: روابط زن و شوهر، برقراری ارتباط بین زن و شوهر، آموزشی و تحصیلی، اعتماد به نفس، دوری و پرهیز از استرس و خودخوری کردن، مسائل زناشویی و ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چه رشته ای میخونی و کی کنکور داری؟ مشاوره برای کنکور یا اینکه شغلی؟؟؟ 

سلام من رشته تجربیم برا ۱۴۰۲ هم کنکور دارم

برا کنکور میخام

پایه چندمی  روزی چند ساعت مطالعه می کنی  هدفت از درس خوندن چیه  چه چیزهایی مانع یا ...

من کلاس یازدهمم

روز ۶ ساعت مطالعه دارم ولی هیچ نتیجه ای ازش نمیگیرم

هدفم رسیدن به ارزوهام که خانواده ام نمی تونن براورده کنن

استرس از کنکور اینکه الان یک ماه گذشته من هیچی نخوندم اینا اذیتم می کنن

من کلاس یازدهمم روز ۶ ساعت مطالعه دارم ولی هیچ نتیجه ای ازش نمیگیرم هدفم رسیدن به ارزوهام که خانوا ...

چرا نخوندی 

رشته ات چیه 

من کاربر قدیمی نی نی سایتم که تعلیق شده ام. هر سوالی درباره هر موضوعی داشتید پاسخ گوی سوالات شما هستم. سوالاتی از قبیل: روابط زن و شوهر، برقراری ارتباط بین زن و شوهر، آموزشی و تحصیلی، اعتماد به نفس، دوری و پرهیز از استرس و خودخوری کردن، مسائل زناشویی و ... 
چرا نخوندی  رشته ات چیه

بخاطر یک سری مشکلاتی که تو خانواده داشتم راستش کتابم نداشتم الان یک هفته خریدم

تجربی هستم

بخاطر یک سری مشکلاتی که تو خانواده داشتم راستش کتابم نداشتم الان یک هفته خریدم تجربی هستم

پس نتونستی بخونی 

مشکلاتی تو زندگی بوده 

مشکلات بر طرف شده یا ادامه داره 

کدوم شهری 

پس نتونستی بخونی  مشکلاتی تو زندگی بوده  مشکلات بر طرف شده یا ادامه داره  کدوم شهر ...

میشه گفت برطرف شده ولی خب من زیاد فکرم رو درگیر نمی کنم

من تربت جام خراسان رضوی هستم

راستش من ریاضی بودم، ولی اصلا نگران نباش، منظم برای خودت برنامه بچین، انشاالله هر چی صلاح زندگیت باشه بهش میرسی، اصلا استرس نداشته باش وقت داری، بهترین مشاور هر کس خودشه تو زندگی، چون خودت بهتر از بقیه خودتو میشناسی، بودجه بندی کنکورو نگاه کن ببین از کجاها بیشتر سوال میاد و تیپ سوالاش چطوریه، بیشتر روی نقاط قوتت تمرکز کن، چند ماه بکوب شروع کن بخون، بمن میگفتن اول چند ماه بخون بعد بشین تست بزن دو ماه آخرو، ولی بنظر من بعد از هر فصل که خوندی تستارو بزار جلوت وقت بگیر بزن تا قشنگ برات جابیفته، بعد از اون که از همه چی مهم تره اینه که تستی ک زدی رو تصحیح کنی و نکته هاشو یاد بگیری و اگه لازم باشه باز بری اون قسمتو ک بلد نیستی بخونی، یه مدت بخون بعد شروع کن تست بزن اصلا استرس نداشته باش،منابع تستت هم استاندارد باشه که نزدیک به کنکور باشه، همه تلاشتو کن تا بعدا حسرت نخوری بگی کاش بیشتر میخوندم کاش تلاش میکردم، ولی اینم بگم که نشدم نشد انقدر سخت نگیر، امیدوارم هر چی صلاحه واست اتفاق بیفته و بهترینا بررسی. 

میشه گفت برطرف شده ولی خب من زیاد فکرم رو درگیر نمی کنم من تربت جام خراسان رضوی هستم

اگه فکرت را درگیر نمی کنی 

پس چرا نخوندی 

پس داری بهونه تراشی می کنی 

اگه فکرت را درگیر نمی کنی  پس چرا نخوندی  پس داری بهونه تراشی می کنی

نه بهونه تراشی نیست پدرم مریض بودن مادرم پیششون تو بیمارستان منم مجبور بودم به کارهای خونه رسیدگی کنم 

ما روستایی هستیم کارای خونه بیشتر چیزای معموله!

راستش من ریاضی بودم، ولی اصلا نگران نباش، منظم برای خودت برنامه بچین، انشاالله هر چی صلاح زندگیت باش ...

مرسی عزیزم ولی اینکه خدت بخونی نتیجه نمیده امتحان کردم نشدع شاید باخودت فکر کنی داره بهونه تراشی می کنه ولی نمیشه خدت نمیفهمی کدوم درس و کی و دقیقن چن ساعت و اینجور مسئله های ریزشو بفهمی و همیشه خدت تنهایی مشاور یجوری کنارته از استرسات کم می کنه دارم تو دوستام که مشاور دارن میبینم چقدر موفق و خوب جلو رفتن

مرسی عزیزم ولی اینکه خدت بخونی نتیجه نمیده امتحان کردم نشدع شاید باخودت فکر کنی داره بهونه تراشی می ...

از دانشجوهایی ک تازه کنکور تجربی دادن و نتیجه خوب گرفتن سوال بپرس