2777
2789
عنوان

مشاور تحصیلی رایگان کسی نمیشناسه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4098 بازدید | 37 پست
سلام عزیزم منم شرایط تورو دارم  میای با هم برنامه ریزی کنیم درس بخونیم؟ انگیزمون هم بیشتر می ...

درخواست دوستی میدم قبول کن

باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️              از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام کسی هست مشاور خوب داشته باشه و راضی باشه یا اینکه قبلا داشته و نتیجه گرفته؟خیلی به مشاور نیاز دارم و چ. وقته دنبالش میگردم اما متاسفانه مشاور خوبی پیدا نکردم ی مدت یکی داستم ام. خوب نبود و خیلی آسیب وارد کرد بهم الان دنبال یکی دیگه هستم اگه میشه معرفی کنید ممنونم

عزیزم اگه هنوزم نیاز به مشاور داری بگم که خواهر من سر یه موضوعی نذر داشت که یه مدت به کسایی کهتوی نی نی سایت هستن و واقعا نیاز به مشاور دارن کمک کنه و بهشون مشاوره بده اگه هنوز هم نیاز داری درخواست بده

چشم ها دریچه ی روحن!...

عزیزم اگه هنوزم نیاز به مشاور داری بگم که خواهر من سر یه موضوعی نذر داشت که یه مدت به کسایی کهتوی نی ...

سلام عزیزم منم وضع مالیمون زیاد خوب نیست کنکور ۴۰۳هستم خواهرتون میتونه بهم برنامه بده

سلام  کنکوریا

جهاد اموزشی یک موسسه انلاین مشاوره کنکور هستش که الان داره یک دوره مشاوره ای انلاین پنج روزه به صورت کاملا رایگان برگزار میکنه

این دوره شامل(برنامه ریزی روزانه و شخصی متناسب با توان شما+ کلاس درسی اموزشی + مشاوره) میشه و کاملا رایگان هست با مشاوران با تجربه جهاد زیر نظر دکتر امینی

میتونید از این فرصت استفاده کنید و مسیر موفقیت خودتون رو در کنکور هموار و اطلاعات خود رو بالا ببرید و هم از یک مشاوره با کیفیت و رایگان بهره ببرید در پایان پنج روز اگر تمایل به ادامه داشتید اعلام میکنید در غیر این صورت امیدواریم این مشاوره رایگان براتون مفید بوده باشه

برای همه بچه های دهم، یازدهم، دوازدهم(رشته های نظری انسانی، تجربی و ریاضی)

اگر تمایل به شرکت در این طرح هستید با این شماره تماس بگیرید

09935947704

حسینی 

اگه فکرت را درگیر نمی کنی پس چرا نخوندی پس داری بهونه تراشی می کنی

سلام شما مشاوره پایه دهم رشته انسانی برای برنامه ریزی درسی هم میدید؟ 

فرشته ایی با بال های خونین در صدای خندهای تو با مرگ میرقصید