2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثل دوست من که میگفت خونمون فرش نداره هفته بعد آیفون دستش بود

اینجور آدم ها غافل از این هستند که اونی که عاقله متوجه همه چیز هست

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

نمیدونم ولی آدمی که واقعا اینجور چیزا روتین زندگیش باشن انقدر براش پیش پا افتاده میشن که جار نمیزنه دیگه،مثل اینکه تو بری همه جا بگی من آب میخورم...

تو هر جایی زمین خوردی؛شاید ازآه من باشه...💔

منم دیدم تاپیک رو اصلا شاید باور نکنید نزدیک بود گریه ام بگیره 

آخه کار فاصله طبقاتی گذشته

ما با ماهی 2 میلیون و 2 تا بچه زندگی میکنیم 

یکی ادکلن می‌خره 2 میلیون 

یکی ماهی 2 تا سکه می‌خره 

یکی از خرید لباس سیر نمیشه یکی هم مثل ما در آرزوی لباس دست دوم هست 

والا شوهرم ۳ جا کار میکنه شب ساعت ۱۰ میرسه خونه.خودم کارمندم جون میکنم.۱۰۰ میلیون که هیچ به یک سومش ...

چی بگم والا 

کارمند چی هستی عزیزم

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.

من توی اون تاپیک نبودن ولی میدونم خیلی ها واقعا کار میکنن و درامد دارن

خیلی ها هم واقعا مدیریت میکنن 

اولویت بندی زندگی ادمها فرق داره

اونی که عطر اصل میخره شاید یه جای دیگه هزینه یه ادم دیگه رو نداره  و بخوای جمع بزنی هزینه اولی کمتره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

اینجا از هر قشری ادم هست ادکلن شش میلیونی هم همون ادکلن ۱۲۰دلاری خارج کشوره که یه قیمت کاملا معمولیه همه ادکلنها در. همین رنج قیمتن ریال با دلار قیمتش زیاد متفاوت شده وگرنه واقعا شش میلیون پولی نیست که بگی وای طرف دروغ گفت 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

تو این سایت حداقل چند میلیون نفر رفت و آمد دارند 

بالاخره جامعه هدف که بزرگ باشه اختلاف هم زیاده دیگه 

وقتی وارد همچین فضای بزرگی میشی هر جور انسانی ممکنه ببینی 

اصلا تعجب برانگیز نیست

خیلیا هم مفت میخورن

آره دقیقاااا

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.

گرون ترین چیزی که این مدت خریدم یه مانتو بود ۹۰۰گرفتم از مزون گذاشتم تو چمدون بالای کمد دیواری اگر رفتم مهمونی بپوشم دلم نمیاد درش بیارم😂😬

بعد نوشته بودن عطر نوار بهداشتی شامپو 

مگه آدم مغز خر خورده چند میلیون بده اینا 

این روزا باید شامپو رو با اب قاطی کنیم 

♥️🌿به نام خدایی مهربونم 🌿♥️                                    😍🥺اگر چشم شما افتاد به امضام واسه رسیدن منو عشقم بهم دعام کنید 🥺😍تک دختر و تک فرزند خانواده 😻 ی عدد عشقم دارم که بخاطر مشکلات مالی و مخالفت های کمی داریم  می‌جنگیم 😿🥺 انشالله به دعایی خیر شما بهم برسیم😻چادریم ولی پایه دعوا و شیطونی 😜یه دختر ورزشکار که قبلاً عشق والیبال بودم الان دارم بدنسازی میرم شاید برم مربی بدنسازی بشم 😎عاشق حیوانات دلم روستا میخواد 🌲 البته بگم که کبوتر یه چیز دیگه هست با افتخار بهم میگن کفتر باز 🕊️😌 سلامتی خودم خودت دلبرم👑♥️ انشالله همه نی نی سایتی ها حاجت روا باشن😇🌿فهمیدن باتوام همه تکلیفم با تو روشنه🤗عشقم صدات کنم یا نفسم کدومش قشنگتره 😍 
مطمین باشید شما مسیر رو اشتباه دارید میرید

جاان؟ 😆😒ش هرم کارمند اداره مسکن هست .اضافه کاری میمونه بعدشم یه کار دیگه داره میره اونجا.منم صبح تا ۲ سرکارم.کجا رو داریم اشتباه میریم میشه کمک کنی راهمونو برگردیم و راه درست رو بیابیم؟؟؟

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

خب مگه کسی اینجا میشناسشون ک بخوان دروغ بگن مثلا یا کلاس بذارن

همین چندروز پیش یکی تاپیک زد گفت شوهرم النگو خریده برام عکس دسشو با النگو گذاشت روز بعد تاپیک زد دروغ گفتم حلال کنید 

الکی خواستم پربازدید شه🙂😒

. 🌻🌻💚
فکر نکنم سختی بیش از حدم خوب باشه پس کی زندگی باید کرد؟

یک سال سختی بکش ...