2777
2789
عنوان

کادوی تولد نی نی جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 72 پست
چی بگم عزیزم

اتفاقا اگهکادوی زیاد بدی اصلا وجهه خوبی نداره، تو حسابو کتاب نرو، دیگه شانس هر کی یجوره، خاله منم دختر کوچیک خونواده بود موقع عردسیش همه خاهر برادرا سکه بهش دادن دیگه شانسش بود، اشتباه نکن مردمو از خودت متوقع نکن، مادرشوهرتم بگه اقد پول دادم ، تو کار خودتو بکن، اگه از روز اول مواضعتو روشن کردی که کردی، اما اگه اینجوری رفتار کنی تا آخرش مجبوری خرج کنی، باز خودت میدونی موفق باشی

خب باشه منم پارسال عروسی برادرشوهرم بود بهش ربع سکه دارم، بچه اخر خونوادست، بعدم چون قبلش مجرد بود ک ...

اخه من‌خودم فرق دارم

هم اوضاع مالی‌م نسبتا خوبه و این مبلغ اذیتمون نمیکنه

هم خودم واقعا روم نمیشه به کسی ۱۰۰ تومن بدم

فامیل همسر شما به نظرم زیادی بی ادب بودن اخه

باید واست جبران میکردن

از طرفی اگه کم ببرم جاریم میگه به بچم حسادت کرد وباز جریان هم ممکنه درست کنه

چون اصلا رابطه خوبی هم باهم نداریم عزیزم

و به شدت مادیات براش مهمه

من حوصله ی جنجالای جدیدش رو ندارم

از طرفی ذاتا اهل تلافی کار خوب بقیه ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از راهنماییات عزیزم

خواهش عزیزم، تو نی نی سایت ببخشیدا من جسارت نمیکنم، ملت یخ جوری میگن کمه بیشتر بزار روشو اینا انگار خودشون چجور کادو میدن والا بری تو تاپیکاشون میفهمی چخبره، الکی تریپ بر میدارن خوبه، کمه، والا اگع خودشون واس تولد دوروبریاشون یه قرون پول بدن، گلم جو زده نشو، فدت شم 🤗😘

من باشم تهش صد تومن، خوشم نمیاد ازی رسما خودمم تولد واسه دخترم بگیرم اصلا دوس ندارم کسی کادو گرون بد ...

شاید شما صد تومن فقط یه کیک میخری ...یه ماه پیش ۱۰ تومن برای پسرم تولد گرفتم ۵ تومن جمع شد ‌...اتفاقا دوس نداشتم همونم کسی بده چون خودم دوس داشتم برای پسرم تولد بزرگ بگیرم و از کسی انتظار کادو یا بقول شما گلریزان نداشتم

بعد من کلی برا مادرشوهرم و خواهرشوهرا کادوی خوب میبرم دیروز تواد دخترم مادرشوهرم برداشت اورد ۱۰۰ تومن خواهرشوهرا ۷۰ تومن در حالی ک پسر جاریم دو هفته پیش تولدش بود مادرشوهر براش برد ۲۰۰ خواهرشوهرا ۱۰۰😭 بعد جاریم ی قرونم تا حالا بهشون کادو نداده .. خیلی ناراحتم

اخه من‌خودم فرق دارم هم اوضاع مالی‌م نسبتا خوبه و این مبلغ اذیتمون نمیکنه هم خودم واقعا روم نمیشه ...

عزیزم منم همینطورم ، یعنی همیشه از طرف من بسمت اونا میره تا اینکه از طرف اونا بسمت من، حرفم کلی بود، نمیدونم چه برداشتی کردید، اتفاقا اصلا هم بی ادب نیستن، باور کن خودم با میل خودم ربع سکه دادم هیچ وقتم فکر نمیکنم کسی باید واسم جبران کنه، وضع مالیمونم خوبه خداروشکر خونه و ماشین و اینا دارم ولی کلاً معتقدم نرخو نبرم بالا که همیشه همه راحت باشن همین