2777
2789
عنوان

یونس کارم داری همینجا بگو درخواست دوستی نده بچه ها خودی ان

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 38 پست
شماها تو خیابون یکی درخواست یا متلک میگه کل خیابون رو خبر دار میکنید ؟؟؟ ایشونم یه درخواست داده میتو ...

اره باید کل خیابونو خبر کرد تا دیگه کسی اینچنین گوهی نخوره

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🍫بیا بخور فشارت افتاد خو رد کن عجبا

فشارم که اوکیه ولی تو انقدر حرص نخور😂 اتفاقا من درخواست دوستی مردا رو رد نمیکنم چون دوباره درخواست میده اینجوری همینجور هنگ میمونه 😂

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

پذیرش نکنیداین تاپیمکها چیهچقدر بیکارین

خدا وکیلی تو خودت کارت چیه الان اینجایی؟ معلومه بیکاریم وگرنه الان توی این سایت چیکار داریم ما 🤣

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا