2777
2789

پنج سالشه خوبو بدو کامل میدونه ولی لج میکنه گوش نمیده دیشب تنها تو اتاق خوابم رفت اومد بغلم کرد گفت مامان اینجا نخواب من خوابم میاد میخوام تو بغل تو بخوابم اومدم پیشش بغلش کردم الان خواب بود یه عالمه بوسش کردم 

حالم بده کلافه شدم انقدر میگم تو پارک بچه هارو هول نده کارای بد نکن😭

آخه یعنی چی مادر از بچش قهر کنه؟

هیچوقت یادم نمیاد مامانم ازم قهر کرده باشه یا حتی اجازه بده من باهاش قهر کنم 

همیشه تو خونمون بهم یاد دادن قهر کردن کار آدمای ضعیفه و ما ها باید با حرف و تنبیه و تکرار مشکلات مونو حل کنیم 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما مامانا فکر میکنیم بچمون رو بطور کامل میشناسیم. در حالی که اینطور نیست. معنای خوب و بد شاید تو ذهن بچت با اون چیزی که تو ذهن شماست کلی تفاوت داشته باشه. چیزی که باعث میشه بچه لج کنه امر و نهی زیاد هست. بچه تا 7سالگی معنی امر و نهی رو متوجه نیست. اینکه بگی فلان کارو نکن. این کارو انجام بده فقط داری به بچت این پیامو میرسونی که داری کنترلش میکنی. داری سرزنشش میکنی و خب بچه‌ها از این بدشون میاد. چیز دیگه‌ای که هست اینه که بچه تو این سن دنبال امنیت میگرده. امیدوارم جایی غیر از خونه و پیش کسی غیر از پدر و مادرش پیداش نکنه. اینکه دائما به بچت بگی این کارو نکن، اون کارو بکن مثل این میمونه به یه ادم پیر بگی پاشو چند ساعت بدو. نباید بشینی! همینقدر عجیب!

وااای پچه منم پنج سالشه جدیدا دیگه خیلی شیطنت می‌کنه منم عصبی میشم دعوا میکنم باهاش

آقاااایون اوزگللل چتونه درخواست دوستی می‌فرستین برین گم شین . درخواست دوستی ممنوع حتی خانمای گل 

ما مامانا فکر میکنیم بچمون رو بطور کامل میشناسیم. در حالی که اینطور نیست. معنای خوب و بد شاید تو ذهن ...

هول دادن بچه ها طبیعی نیست یا اذیت کردنشون

من تمام شیطونیاشو میپذیرم ولی ازار رسوندنو نمیتونم

هول دادن بچه ها طبیعی نیست یا اذیت کردنشونمن تمام شیطونیاشو میپذیرم ولی ازار رسوندنو نمیتونم

درسته ولی این رفتارو جایی دیده و توجه شما به این مسئله باعث تکرارش شده. قهر والدین با بچه‌ها خوب نیست. تو روحیه‌ی بچت خیلی تاثیر منفی میذاره. شخصیت بچت داره شکل میگیره. کنترل کردن بیش از حد باعث  مشکلات زیادی تو بزرگسالیه اون کودک میشه!

اذیت کرد با کف دست محکم بزن تو سرش

چه پیشنهاد عاقلانه و خوبی!

یعنی چی بچه رو بزنه؟؟ حیوون هم این طوری با بچه‌اش رفتار نمی‌کنه 

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.