2777
2789
عنوان

کادوی تولد نی نی جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی عزیز دلم مثل اینکه یکی از دوستان خوششون نمیاد من، یک بچه 13 ساله درمورد تاپیک شما نظر بدم  ...

خب راس گف اون کاربر تجربه ت کمه یه چیزی میگی دیگه ۵۰۰یه مبلغ عالیه بعد میگی یه چیزی هم بزار روش 

هر کی  ابجد‌ برا جفت بودن ستاره برا ازدواج  خواست بیاد پایین تاپیک قبلیم بنویسه مشخصاتشو براش بگیرم 😍برا هرکی گرفتم صلوات بفرسته برام
بله عذر می خوام مشکل از من بود 

اللبته قصد توهین نداشتم عزیزم امیدوارم ناراحت نشده باشی 🙏😉

هر کی  ابجد‌ برا جفت بودن ستاره برا ازدواج  خواست بیاد پایین تاپیک قبلیم بنویسه مشخصاتشو براش بگیرم 😍برا هرکی گرفتم صلوات بفرسته برام
ممنون از نظرت...  

دخترم اشتباه برداشت نکن، قصد من توهین نیست، ببین شما از مخارج خونه و حساب کتاب سر در نمیاری، اندازه سنت دوس داری وقتی تولدت هست، خاله و عمه  و ... برات کلی خرج کنن ولی نمیدونی یا درک نداری که مناسبت زیاده، بعد اگه بخای نرخ پو ببری بالا و یه تولد ساده رو سختش کنی آدما با خوشی نمیان تولدت، من حرفم اینه خیلیا تو این سایت مثلشما نوجوونن این مسایلو درک نمیکنن، یه عده هم برا دیگران دست و دلبازن ولی موقع خودشون که میشه ..... 

به استاتر گفتم اینجا مکان مناسبی برا مشورت نیست، دیگه خودت دیدی یکی پیشنهاد دستبند طلا داد، که کمِ کم، ۷، ۸ ملیونه ..‌

به هر حال قصد توهین ندارم، ببخش اگه ناراحتت کردم تو جا دخترمنی 😘

بخدا از پریشب خودخوری میکنم نمیتونم ببخشمشون کلی هم طلبکارن .. بخدا از اول تولد بغض داشتم بعدش ک رفت ...

عزیزم فکرتو آزاد کن بهش فکر نکن تو هم یه بار باخنده و شوخی مطرح کن این موضوعو که بفهمن خیلی کار زشتی کردن

🌸🌸
هیچی عزیز دلم مثل اینکه یکی از دوستان خوششون نمیاد من، یک بچه 13 ساله درمورد تاپیک شما نظر بدم  ...

نه برای من سن و سال ملاک نیست

اتفاقا نسل جدید باهوش ترن

عزیزم فکرتو آزاد کن بهش فکر نکن تو هم یه بار باخنده و شوخی مطرح کن این موضوعو که بفهمن خیلی کار زشتی ...

عزیزم سه روز قبلش برای اولین بار ب خواهرشوهر بزرگم گفتم ک انقد فرق میذارید ما متوجه ایم ولی متاسفانه انگار با دیوار حرف زدم تازه لجم کردن چون واقعن انسانیت ندارن و فقط دوس دارن من ازار ببینم .. من ک نمیگذرم ازشون خدا هم نگذره 🥺🥺

عزیزم سه روز قبلش برای اولین بار ب خواهرشوهر بزرگم گفتم ک انقد فرق میذارید ما متوجه ایم ولی متاسفانه ...

عزیزم 

واقعا آدم از بعضی از رفتارا ناراحت میشه حق داری 

🌸🌸