بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خوب نمیشه دیگه ماه قبل عروسی من بود برام کادو آوردن بالاخره یه جا باید جبرانکنم دیگه
عزیزم عروسی رو با عروسی جبران میکنه نه با تولد، بعدم توروخدا نرخ رو بالا نبرید که فردا این تولدا بشه مایه دردسر ، والا من تولد گرفتم پارسال واسه دخترم، همه رو دعوت کردم شام، بعد نگفتم تولد گرفتیم، مادرشوهرم کلی ناراحت شد گفت چرا نگفتی برا نوه ام یه چی بخرم؟! گفتم مادر جون من شام دعوتتون کردم برا دسر هم کیک دور هم میخوریم چرا انقدر سخت میگیرید، آخه ببین گلم این روند پیش بره آدم باید سالی ۵ تا تولد پول بزاره کنار اصلا رسم خوبی نیست، یه دوره همی و کیک که دیگه اقد کادو نمیخاد بدی، سخت نگیر
خوب اونا که دیگه عروسی ندارن که بخوام جبران کنم که ۱۰ سال پیش عروسی کردن بعد ما زیاد نیستیم که&nbs ...
خب باشه منم پارسال عروسی برادرشوهرم بود بهش ربع سکه دارم، بچه اخر خونوادست، بعدم چون قبلش مجرد بود کادو زایمان و عروسی و هیچی تا حالا بما نداد اما عروسیش که شد من بهش ربع سکه دادم چون شوهرم ازش بزرگتر هست یجورایی وظیفشه، اصلا هم توقع ندارم چرا تا حالا واسه من جبران نکرده، بنظرم ازین فکرا بیا بیرون قرار نیستش که شما سریع جبران کنی، یا مثلا برادرشوعر من ۳ تا بچه داره من برا هر سه تاشون یه گرم پلاک خریدم، بعد خودم یدونه بچه بیشتر نمیخام اونا هم جبران نکردن منم توقعی ندارم دیگه چرا تو اقد ذهنت درگیره ، صدتومن بزار تو پاکت تموم