2777
2789
عنوان

کادوی تولد نی نی جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 72 پست
آره زیادم هست  بازم بستگی به خانوادتون داره که چه قدر معمولا کادو میدید

کلا جاریم خوب بمن‌کادو نداده

مثلا واسه پاگشا بهم یه قوری داد

ولی واسه عروسیم که ماه پیش بود ربه سکه اورو عزیزم

بیشتر به جبران کادوی عروسیمه

من باشم تهش صد تومن، خوشم نمیاد ازی رسما خودمم تولد واسه دخترم بگیرم اصلا دوس ندارم کسی کادو گرون بده، یعنی چی طرف یه تولد میگیره انگار جشن گلریزان، ۱۰۰ تومن پول کیک میده ۲ ملیون کاسب میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه جاری خوبی که نمیگه چون خواهر شوهر نداده منم نمیدم زیاد دیدم این موارد😁 عالی🌱

نه من اهل این حرفا نیستم

البته رابطه خوبی هم باهم نداریم

ولی خوب بچه بحثش متفاوته

نه من اهل این حرفا نیستم البته رابطه خوبی هم باهم نداریم ولی خوب بچه بحثش متفاوته

امروز انقدر تاپیک ها و استارتر های خوبی دیدم که اصلا دهنم باز مونده🤩🌱

صدای آب اندوهگین به گوش می‌رسد، بحران آب را جدی بگیریم.
من باشم تهش صد تومن، خوشم نمیاد ازی رسما خودمم تولد واسه دخترم بگیرم اصلا دوس ندارم کسی کادو گرون بد ...

خوب نمیشه دیگه

ماه قبل عروسی من بود برام کادو آوردن

بالاخره یه جا باید جبران‌کنم دیگه

خوب نمیشه دیگه ماه قبل عروسی من بود برام کادو آوردن بالاخره یه جا باید جبران‌کنم دیگه

عزیزم عروسی رو با عروسی جبران میکنه نه با تولد، بعدم توروخدا نرخ رو بالا نبرید که فردا این تولدا بشه مایه دردسر ، والا من تولد گرفتم پارسال واسه دخترم، همه رو دعوت کردم شام، بعد نگفتم تولد گرفتیم، مادرشوهرم کلی ناراحت شد گفت چرا نگفتی برا نوه ام یه چی بخرم؟! گفتم مادر جون من شام دعوتتون کردم برا دسر هم کیک دور هم میخوریم چرا انقدر سخت میگیرید، آخه ببین گلم این روند پیش بره آدم باید سالی ۵ تا تولد پول بزاره کنار اصلا رسم خوبی نیست، یه دوره همی و کیک که دیگه اقد کادو نمیخاد بدی، سخت نگیر

عزیزم عروسی رو با عروسی جبران میکنه نه با تولد، بعدم توروخدا نرخ رو بالا نبرید که فردا این تولدا بشه ...

خوب اونا که دیگه عروسی ندارن که بخوام جبران کنم که

۱۰ سال پیش عروسی کردن

بعد ما زیاد نیستیم که 

کلا تک فرزندم

اونم تنها نوه ی شوهری محسوب میشه

اخه زشته کم ببرم

چون اعلام کرده تولده و بقیه هم کادوی خوب خریدن حتما

خوب اونا که دیگه عروسی ندارن که بخوام جبران کنم که ۱۰ سال پیش عروسی کردن بعد ما زیاد نیستیم که&nbs ...

خب باشه منم پارسال عروسی برادرشوهرم بود بهش ربع سکه دارم، بچه اخر خونوادست، بعدم چون قبلش مجرد بود کادو زایمان و عروسی و هیچی تا حالا بما نداد اما عروسیش که شد من بهش ربع سکه دادم چون شوهرم ازش بزرگتر هست یجورایی وظیفشه، اصلا هم توقع ندارم چرا تا حالا واسه من جبران نکرده، بنظرم ازین فکرا بیا بیرون قرار نیستش که شما سریع جبران کنی، یا مثلا برادرشوعر من ۳ تا بچه داره من برا هر سه تاشون یه گرم پلاک خریدم، بعد خودم یدونه بچه بیشتر نمیخام اونا هم جبران نکردن منم توقعی ندارم دیگه چرا تو اقد ذهنت درگیره ، صدتومن بزار تو پاکت تموم