2777
2789
عنوان

برای دیدن کسی که از مکه امده چی میبرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1966 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر فامیل باشن معمولا پتو میبرن یا پول

ولی شما همکارتون هستن میتونین شیرینی شیک یا دسته گل یا گلدان خوب ببرین.مثلا بن سای عالیه

فرقی نمی کند آغازِ هفته باشد یا پایانش …صبح باشد یا شب … بذرِ امید ؛نه وقت می شناسد ،نه موقعیت …هر وقت بکاری ؛شبیهِ لوبیایِ سحر آمیز ،با اولین طلوعِ آفتابِ خواستن ؛جوانه می زند …و تا آسمانِ موفقیت و توانستن ،اوج می گیرد …هرگز نا امید نباش … !!!نا امیدی ، تیشه ی بی رحمی ست ؛به جانِ ریشه ی شعور و خوشبختی ات …پس تا دیر نشده ،بذرِ جادوییِ امیدت را بکار ،و معجزه هایت را درو کن … !    
 روابط کاریمون رسمی هست ولی میگم چون من شش ساله دفترشونم تو همه شادی و سختی بودم یه جوری مثل خا ...

من به شخصا نميپسندم

منم ١٣ ساله جايي كار ميكنم

براي مراسمات مخنلف دعوت ميكنن

من سيد گل ميفرستم براشون خودم نميرم.

اوناهم همينطور ..

بعضي چيزها زيادع روي هست

توي روابط كاري معنا مفهوم نداره.

💕

به نظر من یه دسته گل شیک ، با یه باکس گل (گلی جز رز) میتونی بگیری ، با ازین قاب های روکش طلا هم قشنگ ...

احتمالا دعوتم بکنن

گل خوشم نمیاد یه دست گل معمولی دویست. سیصد درمیاد میندازن میره حیفه اون قاب رو که گفتی الان سرچ میکنم

چون مراسم مادرشونم منو دعوت کردن 

ایشون چون رییس هیات مدیره هست خیلی با بقیه گرم نمیگره ولی من شش ساله درکنارشونم با من راحتره

من به شخصا نميپسندم منم ١٣ ساله جايي كار ميكنم براي مراسمات مخنلف دعوت ميكنن من سيد گل ميفرستم بر ...

بله حق باشماست 

منم روابط م با همکارهای جدید اینطوره حتی عروسیشون دعوت میکنن نمیرم محل کار کادو دادم 

ولی ایشون و یکی از مدیران دیگه کلا از ابتدا با هم بودیم 

تو بیماری خانواده هامون یا فوت نزدیکانشون منم بودم 

من خودم چادری هستم یکم رو روابط حساسم برای همین اصلا نمیدونم باید چکار کنم

تلاشم بر اینکه که بقیه همکاراهم ترغیب کنم همه با هم بریم بهتره ولی اگر اونا نیان من میگم زشته نرم 

اگر فامیل باشن معمولا پتو میبرن یا پول ولی شما همکارتون هستن میتونین شیرینی شیک یا دسته گل یا گلدان ...

امروز رفتم سبد گل دیدم دویست سیصد بود یه سبد معمولی که حیف میشه

من خودم فکر کردم گلدون بهتره با شیرینی 

بله حق باشماست  منم روابط م با همکارهای جدید اینطوره حتی عروسیشون دعوت میکنن نمیرم محل کار کاد ...

من ازين روابط توي محيط اداري زياد ديدم..

جاي دولتي كار كردم با هزارتا پرسنل 

بالا پائين زياد ديدم..

رك بگم:

شما يك خانم همكار نامحرم هستين

هرچيم تا الان بوده اضافه بر سازمان بوده

صورت خوشي نداره

چه شش سال چه ١٠ سال..

براي شما كه ميگيد اعتقاداتي داريد

قطعا ببشتر بهتر من ميدونيد صميميت و مثل خانوادع بودن

مغني نداره. شما در هر صورت همكاريد..

شايد خودتون متوجه نباشين

ولي. براي كساني كه از دور شاهد ارتباط شما هستن اين ماجرا پر از اشكاله..

هركي اومد يا نيومد

شما توي محيط اداري وقتي برگشتن ميريد خير مقدم و گلي با هرچي تقديم ميكنيد و تمام

💕

من ازين روابط توي محيط اداري زياد ديدم.. جاي دولتي كار كردم با هزارتا پرسنل  بالا پائين زياد ...

میگم یه وقت بد نباشه بگن جواب خوبی رو بلد نیست بده؟

پدر من عمل کرد بیمارستان بود ایشون امد عیادت

مادر همکارمون فوت شدایشون امد سرخاک و مسجد

مجددا عروسی همکاران بود امدن تالار سکه دادن کادو

ولی اون همکار قبلی ها الان کسی نیست فقط من قدیمی ام 

ما کارمون دولتی نیست شرکت خصوصیه ارتباط غیر کاری نداریم فقط در این نوع مراسمات یا اتفاق خاص و خانواده هم رو هم میشناسیم

میگم یه وقت بد نباشه بگن جواب خوبی رو بلد نیست بده؟ پدر من عمل کرد بیمارستان بود ایشون امد عیادت م ...

شما تصميمت رو كرفتي به نظرم

چون دائما ي حرفايي رر تكرار ميكني☺️

من كه ادم معتقدي نيستم اين روابط رو نميپسندم.

جبران محبتشون دارم توي اداره انجام ميدم./

هرطور صلاحتونه🌹

💕

میگم یه وقت بد نباشه بگن جواب خوبی رو بلد نیست بده؟ پدر من عمل کرد بیمارستان بود ایشون امد عیادت م ...

همکارای دیگه چیکار میخوان بکنن؟

باهاشون مشورت کنید و هماهنگ باشین باهم‌

فرقی نمی کند آغازِ هفته باشد یا پایانش …صبح باشد یا شب … بذرِ امید ؛نه وقت می شناسد ،نه موقعیت …هر وقت بکاری ؛شبیهِ لوبیایِ سحر آمیز ،با اولین طلوعِ آفتابِ خواستن ؛جوانه می زند …و تا آسمانِ موفقیت و توانستن ،اوج می گیرد …هرگز نا امید نباش … !!!نا امیدی ، تیشه ی بی رحمی ست ؛به جانِ ریشه ی شعور و خوشبختی ات …پس تا دیر نشده ،بذرِ جادوییِ امیدت را بکار ،و معجزه هایت را درو کن … !