2777
2789
عنوان

بیاین بگین بافت خوبه اینو بپوشم

338 بازدید | 15 پست

سلام

من برای مراسم یلدا دعوت شدم و تو خونه هستش مراسم

یه شلوار نیم بگ آبی روشن خریدم

ولی شومیز نتونستم بخرم هزینه اش رو ندارم

ولی بلوز بافت سفید خوشگل دارم که جنسش عالیه از این بافت هایی که مجلسی هستش اینو بپوشم ؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره فقط گرمت نمیشه؟

چاره ندارم

هر چقدر امروز به نامزدم گفتم من شومیز مجلسی میخوام بخرم گفت نه برو همون رو بپوش

گفتم کفش لازم ندارم و شومیز میخوام

اومد درست کفش خرید

حرص منو در آورد

بله بپوش سخت نگیر منم دنبال لباس بودم یه سارافون دیدم 850 همونو خریدم بیخیال مهم تمیزی و آراستگیه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اره خوبه منم میخوام بافت بپوشم گرم چرا؟ مگه هوا سمت شما سرد نشده

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
هوا سمت ما خیلی سرده همه با کاپشن و پالتو و شال و کلاه هستن

خوبه دیگه من خودم از عمد بافت خریدم بنظرم هم مناسبه این روزاس هم شیکه

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
اره خوبه منم میخوام بافت بپوشم گرم چرا؟ مگه هوا سمت شما سرد نشده

خونه گرمه.....من خودمم میخوام بافت بپوشم ولی نازکه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......