اینجا هواخیلی سرده ولی هنوز از برف و بارون خبری نیست
کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔
قمم الان نم نم بارون بود مث شبنم.زیرش پیادع روی یع کوشولو گریع کردم حال داد یکم سبک شدم
بارون تا قم اومده ولی تهران خبری نیست
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
قبلنا معمولا دمای تهرون از قم کمتر بود و سرد میشد نمیدونم الان چرا اینجوریع. ایشالل اونجام ببارع
سرد هست ولی خشکه
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
ایشالا اونجان ببارع . هر وقت اینجا بارون اومد بیایین اینجا😢
مزاحم میشیم حتما