2777
2789

سطح نهایی چقد سخته؟

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...وقت گذروندن با دی ان ای...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کنکور اسونتره مطمعن باش

چطوری نمره ی خیلی بالا میشه گرفت؟

من حس مکینم روش درس خوندنم اشتبه

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...وقت گذروندن با دی ان ای...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

از اذر نه بلد بودم در حدی که نیوفتم

جدی میگین

به نظرتون با پایه صفر میشه؟

ساعت مطالعتون چقدر بود

خودتون یه توصیه بگید لطفا

خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️
حست طبیعیهفقققط نمونه سوال معجزه میکنه

از فرمول بیست بدم میاد انگار مرگمن

با اینکه تمام دروس رو دارم ولی خوشم نمیا حلشون کنمممم منبع دیگه چی خوبه؟

اصن همین فرمول 20 خوبه؟

جدی میگین به نظرتون با پایه صفر میشه؟ساعت مطالعتون چقدر بود خودتون یه توصیه بگید لطفا

اگه بکوب بخونی میشه صادقانه بگم پزشکی نه ولی پیرا چراااا

روزای مدرسه6ساعت تعطیل تقریبا12

درس امروزو برا فردا نزاااار/ هیچوقت برا شروع دیر نیس

چشماش..

از فرمول بیست بدم میاد انگار مرگمنبا اینکه تمام دروس رو دارم ولی خوشم نمیا حلشون کنمممم منبع دیگه چی ...

عالیه که چرا نمیخونی

من برا بعضی کتابا ماجرای منو درسام داشتم خوبه

چشماش..