2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

موارد مصرف خرنوب
مردم از میوه خرنوب به عنوان دارو و غذا استفاده می کنند.

در پزشکی، خرنوب برای مشکلات اسپرم (تعداد کم، تحرک پایین و شکل نامناسب اسپرم)، مشکلات تنفسی، آسم و آلرژی، مشکلات گوارشی از جمله اسهال، سوزش سر دل و عدم توانایی جذب مواد مغذی مناسب توسط روده جذب استفاده می شود. این اختلالات جذب شامل بیماری سلیاک و چرک است.

سایر موارد استفاده از خرنوب شامل درمان چاقی، استفراغ در دوران بارداری و کلسترول بالا است. در نوزادان، خرنوب برای استفراغ، سرگیجه و اسهال استفاده می شود.برای اطلاع از طرز تهیه جوشانده خرنوب برای موارد درمانی از جمله تقویت اسپرم برای بارداری و افزایش اسپرم، همچنین به منظور درمان آسم و آلرژی و مشکلات تنفسی مقاله طرز تهیه جوشانده خرنوب  را بخوانید.

در غذاها و نوشیدنی ها، خرنوب به عنوان یک عامل طعم دهنده و به عنوان یک جایگزین شکلات استفاده می شود. شما  می توانید از آن به عنوان شیرین کننده طبیعی و یک جایگزین مناسب برای شکلات در غذاهای شیرین مورد علاقه خود و همچنین شیرین‌ها، شکلات‌ها، و براونی‌ها استفاده کنید و بدون نگرانی از افزایش قند و یا چاقی از خوردن آنها لذت ببرید. پودر خرنوب و شیره آن نیز به عنوان مواد تشکیل دهنده در محصولات غذایی استفاده می شود.

طعم خرنوب چگونه است؟
خزنوب، شیرین و طعمی مشابه کاکائو دارد در عین حال به دلیل مقدار بالای تانن پودر آن به مقدار بسیار کمی به تلخی نیز میزند.

آیا می‌توانم شیره خرنوب را جایگزین شکر کنم؟
بله شما میتوانید شیره خرنوب را به عنوان یک جایگزین برای قند یا قهوه یا هر نوع نوشیدنی مورد علاقه خود اضافه کنید.

خرنوب گیاهی معجزه آسا در درمان زود انزالی و مشکلات ناباروری آقایان (کم تحرکی، تعداد کم و شکل نامناسب اسپرم)
پس از سالها تحقیقات آزمایشگاهی توسط پرفسور ابراهیم عدنان ساراچ اوغلو، شیمیدان و پزشک معروف کشور ترکیه خاصیت درمانی خرنوب درمان مشکلات اسپرم توسط ایشان کشف و در سال 2008 در کشور ترکیه معرفی شد و این درمان به قدری تاثیرگذار بود که در اولین سال معرفی این روش درمانی برای مردان و پیاز درمانی برای زنان در آمارهای کشور ترکیه جهش جمعیتی قابل توجهی رخ داد.

طب سبز با ترجمه این مقالات و ارتباط گیری با مجموعه بزرگ ساراچ اوغلو مفتخر است که این روش درمانی را برای اولین بار در ایران معرفی نموده و از سال 91 تا کنون شاهد نتایج مثبت فراوان و صاحب فرزند شدن بسیاری از زوج های نابارور شود.

خداجونم دوست دارم

تاثیر گیاه خرنوب بر ناباروری چگونه است و چه مشکلاتی را میتوان با مصرف خرنوب برطرف کرد؟

مصرف گیاه خرنوب برای چه افرادی مناسب نمیباشد؟

برای افرادی که میزان تحرک اسپرمشان صفر است مصرف خرنوب به هیچ عنوان توصیه نمیشود زیرا این محصول هیچ تاثیری در ایجاد تحرک نخواهد داشت و تنها محصول موجود در فروشگاه که بارها و بارها تاثیر خود را در ایجاد تحرک اسپرم صفر نشان داده فنجیوش است و بنابراین برای افراد دارای تحرک صفر توصیه میکنیم حداقل برای مدت یکماه از معجون فنجیوش استفاده کنند و پس از انجام آزمایشهای مربوطه نسبت به تهیه و مصرف خرنوب افدام نمایند.

هزینه تهیه گیاه خرنوب چقدر است؟

هر کیلوگرم خرنوب برای مصرف ۸ الی ۱۰ روز کفایت میکند و توصیه میشود حداقل یکماه از دمکرده این گیاه استفاده شود و بنابراین برای یکماه به حدود ۳ کیلوگرم خرنوب نیاز خواهید داشت

هرچند تهیه این محصول کمی پرهزینه به نظر میرسد اما با توجه به تفاوت بسیار زیاد هزینه ناشی از مصرف خرنوب و هزینه‌های پزشکی مربوط به درمان ناباروری،خرید و مصرف خرنوب بسیار به صرفه تر میباشد.

دم کرده این گیاه طعمی مطلوب دارد و به راحتی میتوان این گیاه را مصرف نمود

طرز تهیه معجون تقویت اسپرم / معجون خرنوب / شیره خرنوب

مواد لازم معجون خرنوب

خرنوب ۱۰۰ گرم

جین سینگ قرمز ۲۵ گرم

گرد لقاء ۲۵گرم

گرده گل ۲۵گرم

روش مصرف معجون خرنوب

خرنوب را هسته گرفته و با مواد ذکر شده آسیاب کرده و به مقدار ۵۰۰ گرم عسل با کیفیت اضافه، هر روز صبح ناشتا یک قاشق مرباخوری میل کنید. معمولا نتایج رضایت بخش که چشمگیر نیز هست با آزمایش مشخص می‌شود.

طرز تهیه جوشانده خرنوب / دمکرده خرنوب

برای این منظور باید یک لیتر آب را حرارت داده تا جوش آید و ۷ عدد خرنوب که از قبل خرد و به قطعات کوچک تقسیم کرده اید را به آب در حال جوش اضافه کرده و درب ظرف را بسته و با شعله ملایم به مدت ۳ تا ۵ دقیقه بجوشانید. پس از اتمام این زمان شعله را خاموش و به مدت ۳۰ دقیقه مخلوط را به حال خود رها کرده و سپس با استفاده از صافی مخلوط را صاف کرده و محلول آماده شده که طعمی بسیار دلپذیر دارد را پس از خنک شدن به دو قسمت مساوی تقسیم کرده، یک قسمت را صبح ناشتا و یک قسمت را شب موقع خواب میل کنید. این عمل را به مدت سه هفته تا یک ماه برای دریافت نتیجه مطلوب انجام دهید.

طریقه مصرف خرنوب:

جوشانده ای که به روش بالا تهیه کردید را صاف نموده و درون ظرفی داخل یخچال بگذارید و نیمی از آن را صبح ناشتا و نیم دیگر را شب قبل از خواب میل نمایید.

برخی از همکاران پیشنهاد میکنند در یک هفته ابتدای مصرف خرنوب صبح و شب از دم کرده استفاده شود و پس از آن مصرف دمکرده به ۱ بار در روز تقلیل یابد

پیشنهاد و توصیه ما این است که مصرف خرنوب را در تمام دوره به میزان ۲ مرتبه در روز ادامه دهید و مصرف را کاهش نداده و قطع نکنید

خداجونم دوست دارم

معجزه خرنوب در بارداری برای زنان

باید بدانید که خرنوب، تاثیر بسیاری در اختلالات هورمونی و تنبلی تخمدان خواهد داشت. بطوریکه شما با مصرف یک دوره سه ماهه از میوه خشک شده خرنوب، پودر خرنوب، معجون خرنوب، شیره خرنوب، قرص و کپسول آن علاوه بر تقویت تخمدان مشکلات باروری خود را نیز برطرف کنید. هر خانمی به دلایل مختلفی نظیر:

تنبلی تخمدان

کیست تخمدان

اختلالات قاعدگی

کیستیک تخمدان

می‌تواند دچار عارضه ناباروری شود. بیشتر افراد تصور دارند که تنها راه درمان این مشکلات، استفاده از داروهای شیمیایی و جراحی است اما خواص داروهای گیاهی را دست کم نگیرید.

خرنوب با داشتن ویتامین هایی از قبیل: ویتامینA، ویتامین گروهB، ویتامین E، ویتامین K، مس، آهن و منگنز به راحتی در درمان تنبلی تخمدان و اختلالات قاعدگی موثر است. با مصرف خرنوب در 14 روز اول پریود، یعنی زمانی که تخمدان‌ها عملکرد بسیار خوبی دارند، می‌توانید تاثیر مثبتی در برطرف کردن این مشکلات بگذارید.

خداجونم دوست دارم