2777
2789
پرسیدم‌ده تومن عزیزم .شما از کجا خریدین 

ما یه مغازه بود به اونا که کارت جانبازی دارن قیمت مناسب میداد، مام یکی از آشناهامون کارت داشت به واسطه اون به مام ارزون داد

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
خداروشکر من همش غصه میخورم عصبیمو گریه میکنم کی ۳ ماهم‌تموم میشه میبینم سالم‌بدمیا اومده. من‌نگران ا ...

سعی کن باهاش حرف بزنی آروم میشی

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان چه خوب مبارکتون باشه عزیزم 

مرسی گلم

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
مبارک باشه گلم انشاءالله به سلامتی استفاده بشه یعنی میشه منم یک روزی سیسمونی بخرم😞

انشالله به حق این روز عزیز به زودی توهم نی نی دار میشی

خدایا مواظب پسرام وهمسرم باش🤲‌‌‌                          

انشالله به سلامتی ب دنیا بیاد ...ماشاالله لا قوه الا بالله العلی العظیم ...انشالله تدارک جشن عروسی ش ...

ممنون عزیزم انشالله 😍😍😍

چقد خوشم اومد خیلی خوش سلیقه ای مبارک باشه انشالله...با دل شاد پاقدم خوب وخیر .

ممنون عزیزم قربونت 

ماشالا .. هزار ماشالا به گل پسرت و وسایلش  انشالا زایمان راحتی داشته باشی اسی جان خودتون سیسم ...

خیلی ممنون عزیزم 😘😘😘

خانوادم خریدن 

وضعشون چطوره ما هم سال پیش برا خواهرم خوانوادم سیسمونی خریدم تمام و کمال  ولی رسم بدیه

بابام کارگره همه رو با چک واینا خرید