2777
2789

مبارکت باشه عزیزم

انشاالله ب سلامتی دنیا بیاد❤

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی چقدر خوب خریدی به نظرم .چون منم یه تو راهی دارم چقدر هزینه کردم ولی بازم کلی کم و کسری داره

من شش ماهه ولی هنوز هیچی نگرفتم😭

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

مبارکش باشه گل پسر🤩یه چیزاییش مثل وسایلا پسر منه🤭

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
من شش ماهه ولی هنوز هیچی نگرفتم😭

ما وسایلا ضروری گرفتیم فقط از ۱۵ تومنم کمتر شد، نباید که همه چی زیاد و کامل بگیری، کم کم هر چی لازمت شد میخری🌺

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
انشالله میخرین .منم مامانم میخره خودم فقط دوست لباس براش خریدم عزیزم 

ما خودمون باید بگیریم ولی هنوز یه جفت جوراب هم براش نگرفتم

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
ما وسایلا ضروری گرفتیم فقط از ۱۵ تومنم کمتر شد، نباید که همه چی زیاد و کامل بگیری، کم کم هر چی لازمت ...

من فعلا هیچی نگرفتم

دلم نی نی میخواد..اما کو پول؟؟؟همش تو نت لباس و وسایل نی نی نگاه میکنم..

مبارکش باشه

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

تخت و کمد خریدی؟ چقدر شد 

اره با تشک تخت شد ۳ و نیم 

شانسی رفتیم یه جا این قیمت گیرمون اومد، نوام هستن 😃