2777
2789
اگه اتاقشو بچینم  میزارم عکششو ولی تگ کردن بلد نیستم چجوریه

@اینو میزنی بعد اسممو می‌نویسی آبی بشه یعنی تگم کردی

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم🤩😍🥰برای همه منتظرا دعا کن اونا هم باردار بشن

انشالله هر کی منتظره به زودی دامنش سبز بشه

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
چه خوب عزیزم .منم دلم میخام بخرم تخت و کمد ولی همش گرون بالای ده تومنه 

انشالله قیمت مناسب پیدا میکنی🌺یه قیمتم بگیرید ببین اگه بخوای بدی بسازن چقد میشه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
ممنون عزیزم .برام‌دعا کن دخترم سالم بدنیا بیاد حال روحیم اصلا خوب نیست .میترسم عصبی دنیا بیاد خیلی ا ...

انشالله که صحیح و سالم بغلش کنی منم سر دخترم خیلی عصبی بودم طبیعیه نگران نباش

مبارکه 😍🤩

مرسی عزیزم🤭🌺

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
مبارکه به خوشی استفاده کنی ازشون عزیزم😍❤

مرسی گلم🌺

چیزی نشد من همش گریه میکنم ؟

طبیعیه مادر دختر خیلی عصبی میشه اتفاقا دختر من خیلی آروم بود

طبیعیه مادر دختر خیلی عصبی میشه اتفاقا دختر من خیلی آروم بود

خداروشکر من همش غصه میخورم عصبیمو گریه میکنم کی ۳ ماهم‌تموم میشه میبینم سالم‌بدمیا اومده. من‌نگران ایندشم که رو‌رفتارو‌اخلاقش تاثیر نذاره