2777
2789
عنوان

بچه های طلاقی بهترن یا عصبی

239 بازدید | 22 پست

سلام ۵ ساله ازدواج کردم دوتا بچه شیر به شیر دارم نیایید بگید مشکل داشتی چرا دوتا آوردی 

شوهرم فوق العاده عصبی بددهن کتکم میزنه و ماهی فقط ۳۰۰ تومن خرجی میده 

فوشی نمونده که نشنونم جایی نمونده که کتک نزده باشه 

خسته شدم بچه هام یکی شون ۲ سالشه یکی ۱ سال 

هر دوماه جنگی توی خونه راه میفته که صدامون تا کجاها میره میخوام طلاق بگیرم تا بچه هام در آرامش باشن 

به نظرتون بچه طلاقی بهتره یا توی این جنگ عصبی بار بیان

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با این شرایط طلاق بگیری بهتره فقط بچها پیش خودت باشن نه اون 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

عصبی یه مصیبت طلاق چنتا مصیبت 

هر وقت فقر درونی شدیدتر باشه نمایش بیرونی بیشتره،  رنج نباید تورا غمگین کند این همان جایی هست که اغلب مردم اشتباه میکنند. رنج قرار است تو را هوشیارتر کندکه زندگیت نیاز به تغیر دارد چون انسان زمانی هوشیار میشود که زخمی میشود رنج نباید بیچارگی رو بیشتر کند رنجت را تحمل نکن رنجت را درک کن این فرصتی است برای بیداری وقتی اگاه شوی بیچارگیت تمام میشودسخت هست هم زیستی دائم با کسانی که دغدغهایت را نمیفهمند اما عزیزان تو هستند
جایی ندارم ببرمش بابام گفته تنها رفتی تنها برگرد

وای بچهات گناه دارن دختر 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
چرا طلاق چندتا مصیبت؟؟

خرج یه طرف .دوری از پدرشون و‌جدا زندگی کردن از یکی از والدین .و با توجه به اینکه چقد جامعه ب طلاق مخصوصا زن چ نگاهی داره سخته البته نظر منه تو‌خونت باش فک کن طلاق گرفتی اگ خرجتم نمیده همون طوری ک میخوای بعد طلاق خرجتو بدی الان همونکاررو بکن اصلا باهاش دهن ب دهن نشو فک کن دور از جون دوراز جون یه سگ داره واق میزنه 

هر وقت فقر درونی شدیدتر باشه نمایش بیرونی بیشتره،  رنج نباید تورا غمگین کند این همان جایی هست که اغلب مردم اشتباه میکنند. رنج قرار است تو را هوشیارتر کندکه زندگیت نیاز به تغیر دارد چون انسان زمانی هوشیار میشود که زخمی میشود رنج نباید بیچارگی رو بیشتر کند رنجت را تحمل نکن رنجت را درک کن این فرصتی است برای بیداری وقتی اگاه شوی بیچارگیت تمام میشودسخت هست هم زیستی دائم با کسانی که دغدغهایت را نمیفهمند اما عزیزان تو هستند
خرج یه طرف .دوری از پدرشون و‌جدا زندگی کردن از یکی از والدین .و با توجه به اینکه چقد جامعه ب طلاق مخ ...

با بچه ها نمیتونم برم سرکار طلاق بگیرم میرم سرکار تمام کارهاش عقده شده توی دلم جمع شده 

با بچه ها نمیتونم برم سرکار طلاق بگیرم میرم سرکار تمام کارهاش عقده شده توی دلم جمع شده 

یعنی بچت با خودت نباشه