2777
2789
عنوان

بچه های طلاقی بهترن یا عصبی

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 22 پست
ببین هروقت عصبانی میشه اصلا جوابشو نده و کم محلش کن تا آروم بشه. اینجور مردها رو باید سگ محلشون کرد ...

عکر میکنی توی این ۵ سال هزار راه نرفته رو رفتم سکوت کردم مقابله به مثل کردم بی محلی کردم هرکاری بگید کردم ولی اصلا براش مهم نیست

الانم بهش گفتن از محضر وقت بگیره برای طلاق گفت دلیلت چیه تمام حرفهامو بهش گفتم آخرش گفت باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکر میکنی توی این ۵ سال هزار راه نرفته رو رفتم سکوت کردم مقابله به مثل کردم بی محلی کردم هرکاری بگید ...

پس بچه هاتو ببر.

دیگه بچه آوردی باید پاش وایستی.

تا هفت سالگی بچه به مادر شدیدا احتیاج داره.

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
نه کجا ببرم دوتا طفل معصوم هارو 

وقتی توی این وضع بچه میاوردی باید بهش فکر میکردی . شما مسئولی در قبال این بچه ها . هر کاری میکنی با همچین بابایی ولشون نکن یا بمون یا با خودت ببرشون 

نه کجا ببرم دوتا طفل معصوم هارو 

سعی کن یه تصمیمی بگیری ک همه جوانب رو در نظر گرفته باشی اینجا جای خوبی برای مشورت تصمیم ب این مهمی نیست با یکی از اشناهات ک عاقله و مورد تایید مشورت کن انشالله نگاه خدا تو زندگی شما و طفل معصومات باشه برای ارامشت صلوات میفرستم خدا باعث  این گرونی و فحشا و عوضی بازی ها شدن رو به عزا بنشونه و ریششونو خشک کنه

هر وقت فقر درونی شدیدتر باشه نمایش بیرونی بیشتره،  رنج نباید تورا غمگین کند این همان جایی هست که اغلب مردم اشتباه میکنند. رنج قرار است تو را هوشیارتر کندکه زندگیت نیاز به تغیر دارد چون انسان زمانی هوشیار میشود که زخمی میشود رنج نباید بیچارگی رو بیشتر کند رنجت را تحمل نکن رنجت را درک کن این فرصتی است برای بیداری وقتی اگاه شوی بیچارگیت تمام میشودسخت هست هم زیستی دائم با کسانی که دغدغهایت را نمیفهمند اما عزیزان تو هستند
وقتی توی این وضع بچه میاوردی باید بهش فکر میکردی . شما مسئولی در قبال این بچه ها . هر کاری میکنی با ...

با بچه ها تقریبا خوبه بهشون میرسه یه سری منو کتک زد از خونه انداخت بیرون منم یه هفته رفتم مرخصی گرفته بود به بچه ها می‌رسید ولی فهمیدم دنبال پرستار واسه بچه ها بوده یعنی آماده است من نباشم فکره همه چی رو کرده

سعی کن یه تصمیمی بگیری ک همه جوانب رو در نظر گرفته باشی اینجا جای خوبی برای مشورت تصمیم ب این مهمی ن ...

فقط کتک و فحش و ناسزا نیست خیانت هم بهم کرده که نمیتونم فراموش کنم

فقط کتک و فحش و ناسزا نیست خیانت هم بهم کرده که نمیتونم فراموش کنم

انشاالله دلت اروم شه احتمالا هنوز دوستش داری ک نمیتونی اینارو فراموش کنی سعی کن دوست نداشتن رو یاد بگیری ک باهمون کلی مشکلاتت حل میشه

هر وقت فقر درونی شدیدتر باشه نمایش بیرونی بیشتره،  رنج نباید تورا غمگین کند این همان جایی هست که اغلب مردم اشتباه میکنند. رنج قرار است تو را هوشیارتر کندکه زندگیت نیاز به تغیر دارد چون انسان زمانی هوشیار میشود که زخمی میشود رنج نباید بیچارگی رو بیشتر کند رنجت را تحمل نکن رنجت را درک کن این فرصتی است برای بیداری وقتی اگاه شوی بیچارگیت تمام میشودسخت هست هم زیستی دائم با کسانی که دغدغهایت را نمیفهمند اما عزیزان تو هستند