توی تاپیکای قبل گفتم ک تنها مشکلم باهاش همین نماز نخوندنشه الان ی مشکل دیگه هم دارم اینکه تازه فهمیدم که تو اینستاش یه پیج دیگه هم داره که بهم نگفته و هرچی پیج پ.رنه رو فالو کرده چندتاشونم همیشه لایون بنظرتون چیکار کنم میترسم بهش بگم بگه چرا رفتی توی اون پیج خیلی گیج شدم الان دوروزه فهمیدم اخلاقم باهاش عوض شده خودشم میگه چرا اونقدر تو فکری و ناراحتی منم بهش نمیگم بنظرتون چیکار کنم برای نماز خوندنم دارم همیشه بهش میگم بیا باهم نماز بخونیم بزور تازگیا نمازشو میخونه ولی برای اون پیجه نمیدونم چجوری بهش بگم و مطمینم خودشم هیچوقت بهم نمیگه با اون محتوای زشتی که داره 😕😭😭😑 اگه با چشمای خودم اون پیجو نمیدیدم باورم نمیشد چون از بس باهام خوب و مهربونه وقتی ازش خبردار شدم و دیدم ازم پنهان میکنه دیگه نمیتونم مثل قبل باشم
عزیزممگه نماز به زور میشه؟دو روز میخونه بعد ول میکنه.چکار داریش؟بزار هرجور دوست داره باشه.پورن هم باش صحبت کن بگو دوست ندارم ببینی.هرچند اونم تاثیری نداره.خودش باید بخواد که نبینه
ای بابا🤦♀️ از نماز نخوندن یهو پرید پ و رن نگاه کردن😐
فعلا به نمازش گیر نده که یهویی دین و حیارو بزار کنار!
ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،. اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن.. دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!