2777
2789
عنوان

مشکلاتم با همسرم بچها کمکم کنید لطفااا

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری میفهمه رفتم سر گوشیش که بعدم میتونه دوباره پیج بزنه مگه الکیه اینجوری ک درست نمیشه میترسم عص ...

خوب بشه، تو داری خود خوری میکنی مهم نیس اون عصبانی بشه مهمه، خو بهش نگو تا بیشتر لایو ببینه😐

خدا بخواد قراره یه مامان ۱۹ ساله پرانرژی شم🧿میشه واسه سالم بغل گرفتن دخترم یه صلوات بفرستی آجی جون🌈

اگر نظر منو میخای یک کاری کن اینستا را حذف کنه. 

اینستا آفته 

بگو روبیکا نصب کن

اگرم گفت چرا بگو هر چی بدبختیه از اینستا میاد

دروغم نیس 

شوهرخاله ام والا یکی پیدا کرده و داره خاله امو طلاق میده 

موبایل وسیله ی خصوصیه عزیزم.اگه نمیرفتی تو گوشیش کنکاش کنی الآن اعصاب خودتم آرومتر بودی.بعدم برا نما ...

چون چندبار ک گوشیش دستش بود نگاهم اتفاقی خورد بهش که انگار تو پیج دیگس برا همین ب امید اینکه چیزی نباشه رفتم دیدم بعدم اونم گوشی منو میبینه حق ندارم از پیج دیگه ای ک شوهرم داره و کارایی که میکنه بدونم 😢😢

اصلا این اشتباه رو نکنی بری بهش بگی ..چون میفهمه حساسی ازون به بعد همه چیز رو ازت پنهون میکنه میره بیرون اتفاقی می افته اصلا بهت نمیگه کسی بهش اس میده اصلا بهت نمیگه ...اصلا کاری نکن که بفهمه دیدی ..فقط یه روز عادی یه موقعیت که میتونستی باهاش حرف بزنی بهش بگو که تو یه کانالی یا دوستی سایتی کسی زن و بچه و داشته و بعد میرفته پو.ر.ن هم میدیده زنه انقد غصه میخوره اخه به ادم همچین حسی میده که انگار داره خیانت میکنه چون بدن زنای دیگ رو میبینه اگه زنش لخت بره بیرون قبول میکنه مرده ..خب خیانت نکرده فقط بقیه مردا ببینش ...خیلی بعضی جاها مردا بی منطق و خود خواه میشن یه سوال بپرسم اصن چرا مردا میرن مسبینن مگ با زناشون سیر میشن ...همین طوری ادامه بده و اصلا حرفی از اون پیج نزن باهاش دوست باش 

اصلا این اشتباه رو نکنی بری بهش بگی ..چون میفهمه حساسی ازون به بعد همه چیز رو ازت پنهون میکنه میره ب ...

من به مامانمم گفتم میگف چیزینیست و تا جمعه خودت مراقبش باش و جمعه بهش بگو مثلا اسم پیجو بگو که معنیش چی میشه ببین عکس العملی داره یا نه چیزی میگه یا نه

من به مامانمم گفتم میگف چیزینیست و تا جمعه خودت مراقبش باش و جمعه بهش بگو مثلا اسم پیجو بگو که معنیش ...

کاش به مادرت نمیگفتی چون دیگ‌هیچوقتواز یادش نمیره

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو