توی تاپیکای قبل گفتم ک تنها مشکلم باهاش همین نماز نخوندنشه الان ی مشکل دیگه هم دارم اینکه تازه فهمیدم که تو اینستاش یه پیج دیگه هم داره که بهم نگفته و هرچی پیج پ.رنه رو فالو کرده چندتاشونم همیشه لایون بنظرتون چیکار کنم میترسم بهش بگم بگه چرا رفتی توی اون پیج خیلی گیج شدم الان دوروزه فهمیدم اخلاقم باهاش عوض شده خودشم میگه چرا اونقدر تو فکری و ناراحتی منم بهش نمیگم بنظرتون چیکار کنم برای نماز خوندنم دارم همیشه بهش میگم بیا باهم نماز بخونیم بزور تازگیا نمازشو میخونه ولی برای اون پیجه نمیدونم چجوری بهش بگم و مطمینم خودشم هیچوقت بهم نمیگه با اون محتوای زشتی که داره 😕😭😭😑 اگه با چشمای خودم اون پیجو نمیدیدم باورم نمیشد چون از بس باهام خوب و مهربونه وقتی ازش خبردار شدم و دیدم ازم پنهان میکنه دیگه نمیتونم مثل قبل باشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
موبایل وسیله ی خصوصیه عزیزم.اگه نمیرفتی تو گوشیش کنکاش کنی الآن اعصاب خودتم آرومتر بودی.بعدم برا نما ...
چون چندبار ک گوشیش دستش بود نگاهم اتفاقی خورد بهش که انگار تو پیج دیگس برا همین ب امید اینکه چیزی نباشه رفتم دیدم بعدم اونم گوشی منو میبینه حق ندارم از پیج دیگه ای ک شوهرم داره و کارایی که میکنه بدونم 😢😢
اصلا این اشتباه رو نکنی بری بهش بگی ..چون میفهمه حساسی ازون به بعد همه چیز رو ازت پنهون میکنه میره بیرون اتفاقی می افته اصلا بهت نمیگه کسی بهش اس میده اصلا بهت نمیگه ...اصلا کاری نکن که بفهمه دیدی ..فقط یه روز عادی یه موقعیت که میتونستی باهاش حرف بزنی بهش بگو که تو یه کانالی یا دوستی سایتی کسی زن و بچه و داشته و بعد میرفته پو.ر.ن هم میدیده زنه انقد غصه میخوره اخه به ادم همچین حسی میده که انگار داره خیانت میکنه چون بدن زنای دیگ رو میبینه اگه زنش لخت بره بیرون قبول میکنه مرده ..خب خیانت نکرده فقط بقیه مردا ببینش ...خیلی بعضی جاها مردا بی منطق و خود خواه میشن یه سوال بپرسم اصن چرا مردا میرن مسبینن مگ با زناشون سیر میشن ...همین طوری ادامه بده و اصلا حرفی از اون پیج نزن باهاش دوست باش
اصلا این اشتباه رو نکنی بری بهش بگی ..چون میفهمه حساسی ازون به بعد همه چیز رو ازت پنهون میکنه میره ب ...
من به مامانمم گفتم میگف چیزینیست و تا جمعه خودت مراقبش باش و جمعه بهش بگو مثلا اسم پیجو بگو که معنیش چی میشه ببین عکس العملی داره یا نه چیزی میگه یا نه