2777
2789
عنوان

چجوری فراموش میکنید

139 بازدید | 17 پست

سلام وقتی به قوم شوهر خوبی میکنید بعد اون طرف جواب خوبی شما رو با بدی بده طوری که حاضر باشه زندگیتونو خراب کنه،فاصله بندازه بین شما و همسرتون و همسرتونو نسبت به شما سرد کنه چجوری فراموش میکنید بدی طرف مقابل رو؟مثلا حاضرن زندگی عروسشونو خراب کنن ولی زندگی دخترشون خوش و خرم باشه!!!

دلم میخاد قلبم از کینه ،از بدیاشون خالی کنم ولی انقدر شوهرمو یاد دادن باهم سرد شده،دلم خیلی شکسته،با اینکه هر بلایی سرم آوردن مشابه بلایی که سرم آوردن سر دخترشون اومد اما از رو نرفتن،چکار کنم ذهنمو آزاد نگه دارم؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخش و بگذر و اون قدر رها کن خودتو که جز آرامش خودت هیچ چی برات مهم نباشه مطمئن باش وقتی شوهرت این آرامش و خوب بودنتو ببینه کم کم به حرفاشون بی اهمیت میشه و سعی کن ازشون فاصله بگیری و هیچ وقت جلوی شوهرت بدشونو نگو 

نگران نباش بعضی ها لیاقت ندارن بهشون خوبی کنی ,,ببین خودت از چی لذت میبری و اصلا بهشون فکر نکن 

میدونی خدا شاهده به جون عزیز ترینم انقدر خوبی کردن ی جاهایی دستشونو گرفتم ک فقط خدا بالاسر شاهده اما همه جوره دلمو شکستن 

ببخش و بگذر و اون قدر رها کن خودتو که جز آرامش خودت هیچ چی برات مهم نباشه مطمئن باش وقتی شوهرت این آ ...

مشکل اینجاس که شوهرم بچه ننه اس هر چی اونا بگن میگه درسته،یکبار حتی فکر نکرده به حرفام پیام دادم نخونده،ولی ۲۴ تو چت با خاهرشه یا یکسره زنگ میزنه به مادرش ولی تو طول روز ی زنگ ب من نمیزنه،دلم خیلی شکسته میخام از یادم بره بدیاشون بعد یادم میفته ک من ب کی تکیه کردم واقعا

دقیقا مثل منی  منم هنوز نتوتستم اون همه بلاها و شکنجه هایی که بهم وارد کردنو فراموش کنم و هنوز ...

و همین دردها که قابل گفتن نیست تارهای موهامون رو سفید میکنه و نمیدونیم چرا در جوانی پیر شدیم 

و همین دردها که قابل گفتن نیست تارهای موهامون رو سفید میکنه و نمیدونیم چرا در جوانی پیر شدیم 

دقیقا، من از 20 سالگی موهام سفید شدن و کلا تو جوونیم پیر شدم و کمرم شکست و بارها و بارها صدای شکستن قلبمو شنیدم🥺🥺🥺

دقیقا مثل منی  منم هنوز نتوتستم اون همه بلاها و شکنجه هایی که بهم وارد کردنو فراموش کنم و هنوز ...

شما ک دلشکسته ای دعا کن یادم بره،گاهی اوقات از خدا میخام کاش فراموشی بگیرم یادم بره چیا سرم آومده

شما ک دلشکسته ای دعا کن یادم بره،گاهی اوقات از خدا میخام کاش فراموشی بگیرم یادم بره چیا سرم آومده

برات دعا میکنم عزیزم، دقیقا منم همینطور

کلا دلم میخواد برم جایی که بوی آدنیزاد نده خودم تنها باشم انقدر داد بزنم و جیغ بکشمو گریه کنم تا خالی خالی بشم. منم اینروزها اصلا حالم خوب نیست و تمام گذشته و خاطرات تلخش مثل خوره افتاده به جونم و دست از سرم برنمیدارن. کاش میشد فراموش کنیم. میدونم فراموش نمیشن کاش کمرنگ بشن🙏🙏🙏🙏😔😔😔🥺🥺🥺