2777
2789
عنوان

کنکور انسانی

851 بازدید | 39 پست

خانما من رشتم انسانی نبوده ولی میخوام کنکورانسانی بدم ولی واقعا هیچی دراین باره نمیدونم یعنی به معنای واقعی کلمه صفر صفرم حتی میتونم بگم به خاطر حفضیاتش وآشنایی نداشتن با این رشته قبلابدمم میومد

لطفا اگر تجربه ای درباره نحوه مطالعه هردرس ،کتاب های کمک درسی ، برنامه ریزی برای مطالعه یا.... دارید کمک کنید ممنون میشم 🙏

#ایران_من #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم 🌱 همه فکرمیکنن من راز دارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین 😶😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه رشته ای میخوای بری ؟

انسانی کنکور بدم به امید خدا فرهنگیان تربیت بدنی

#ایران_من #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم 🌱 همه فکرمیکنن من راز دارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین 😶😂
یا جورایی میشه گفت حفظیات نیست یاد گرفتنی 

پس خدا روشکر من یادگیری خیلی خوبه تجربی خوندم ولی حافظه حافظه ماهی

انسانی عمومیا حذف شدا حواست هس باید تخصصی هارو بخونی

یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇
انسانی عمومیا حذف شدا حواست هس باید تخصصی هارو بخونی

واقعا آخه گفتن رد شد و مثل قبلن بایدعمومیا هم خونده شه

تو چون تجربی بودی ریاضی احتمالا خوبه پس رو ریاضی حتما وقت بزار مهمه  ،جامعه شناسی یه درس حفظی و مفهومی طور باید تست زیاد بزنی اکثر کسایی که رتبشون خوبه این درس رو خوب زدن ،روانشناسی یه تک کتاب اس سوالاش مفهومی میاد تو کنکور اگه درصد خوبی بزنی عالی ،اقتصاد هم تک کتاب و هم مسئله داره هم حفظی ،ادبیات تخصصی شامل ارائه، قرابت ،وزن ،قافیه و .‌. است اینم اهمیت داره ضریب اش ۴ ،منطق و فلسفه یه جورای میشه گفت از اون درس سختای کنکور مخصوصا منطق تا حالا کسی نتونسته بالای ۸۰ بزنه ،و هر یه تستش ۲۵۰ تا رتبه رو جابجا میکنه 

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 

نه عزیزم پریروز رییس جمهور امضا کرد سنجشم تایید کرد عمومیا حذف شد

یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇

معلوم‌نیست من کنکور سال بعد هستم عمومی هم میخونم چون به حرفشون اعتمادی نیست

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 
تو چون تجربی بودی ریاضی احتمالا خوبه پس رو ریاضی حتما وقت بزار مهمه  ،جامعه شناسی یه درس حفظی و ...

آها عربی یادم رفت یه عربی تخصصی داریم‌اهمیت ویژه ای داره 

نه عزیزم پریروز رییس جمهور امضا کرد سنجشم تایید کرد عمومیا حذف شد

اگه اینطوره پس دمش گرم ولی میدونی میترسم نشه و این مدتم الکی تلف کنم برا خوندن 

آخه واقعا هیچی هیچی از این رشته نمیدونم من فرهنگیان تربیت بدنی میخوام منطقه سه هستم شما میدونی تاچه رتبه ای جاداره

سلام سال چندمته کنکور میدی؟یعنی چند سالته؟

من پر از تجربه ام اما واقعا الان نمیتونم تایپ کنم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
معلوم‌نیست من کنکور سال بعد هستم عمومی هم میخونم چون به حرفشون اعتمادی نیست

من کتابای انسانی که دیدم عربی و ادبیات فقط عمومی توشون بود تخصصی ندیدم میشه ازعربی و ادبیات تخصصیت عکس بفرستی

سلام سال چندمته کنکور میدی؟یعنی چند سالته؟ من پر از تجربه ام اما واقعا الان نمیتونم تایپ کنم

من راستش تجربی بوده رشتم و بعدش دیگه کنکور ندادم و خیلی فاصله افتاده الان ۲۱م