2777
2789
عنوان

کنکور انسانی

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 39 پست
حقوق انشالله 

انشاالله به امید خدا حتما میشه

فقط جسارتا نمیخوام دخالت کنم ولی واقعا کشش دارین برای حقوق؟ راستش منم حقوق ونظام واینجور شغلهایی و علاقه دارم ولی واقعا کشش میخواد وروح آدم خسته واسه همین میخوام یه شغل آسون داشته باشم که لااقل دستم توجیب خودم باشه

#ایران_من #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم 🌱 همه فکرمیکنن من راز دارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین 😶😂
انشاالله به امید خدا حتما میشه فقط جسارتا نمیخوام دخالت کنم ولی واقعا کشش دارین برای حقوق؟ راستش من ...

🤍مرسی ،آره خیلی دوست دارم آدم ارومیم کشش همه چی دارم ،راستش خانواده ام اصلا راضی نیستن میگن نرو حقوق ولی اصلا نمیشه به چیر دیگه ای فکر کرد وقتی حقوق دوست داری 

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤍مرسی ،آره خیلی دوست دارم آدم ارومیم کشش همه چی دارم ،راستش خانواده ام اصلا راضی نیستن میگن نرو حقو ...

خوب پس اگر آدمی هستی که روخواستت میمونی و اراده داری حتما میشه و میتونی انشاءالله 🤲

میدونی من تواراده وحوصله میلنگم وتنبلیم میاد ولی خوب آدمیم که واقعا ازاینکه برا نیازها وخواسته هامم از کسی حتی پدرم  پول بگیرم بدم میاد یعنی انگار بهم فوش میدن با اینکار دوس دارم روی پای خودم واسم البته آدم زیاده خواهی هم نیستم  

#ایران_من #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم 🌱 همه فکرمیکنن من راز دارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین 😶😂
خوب پس اگر آدمی هستی که روخواستت میمونی و اراده داری حتما میشه و میتونی انشاءالله 🤲 میدونی من توار ...

من‌برعکس توم ادم‌فوق العاده زیاده خواهیم ،ولی دوست ندارم منم از کسی پول بگیرم ،برا اینکه اول جلو خودم و بعد بقیه سر بلند بشم هر کاری میکنم، پدرم‌گفت اگه بری حقوق و وسط راه پشیمون بشی هیچوقت حمایتت نمیکنم معتقده اگه میرم‌یه چیزی باید تا آخر پاش وایسم

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 
من‌برعکس توم ادم‌فوق العاده زیاده خواهیم ،ولی دوست ندارم منم از کسی پول بگیرم ،برا اینکه اول جلو خود ...

عزیزم انشاءالله که میشه فقط تلاش وارده میخواد راستش منم آدم کمال‌گرایی هستم یعنی یاباید یه کاری وانجام ندم یا اگه انجام دادم صدشو میخوام میدونی زیاده خواه منظورم خواسته هام ازخانوادمه

ولی خوب اگه خودم بتونم برا خودم برآورده کنم  ماشالله اینقد خواسته وآرزودارم نمی دونم به کدوم بهابدم

عزیزم انشاءالله که میشه فقط تلاش وارده میخواد راستش منم آدم کمال‌گرایی هستم یعنی یاباید یه کاری وانج ...

منم خواسته و آرزو زیاد دارم منظور من زیاده خواه از خودم بود من دلم میخواد خواسته هامو خودم برآورده کنم خدا کنه رتبه ام خوب بشه وقتی فکر میکنم پشت بمونم میخوام سکته کنم ☹

منم خواسته و آرزو زیاد دارم منظور من زیاده خواه از خودم بود من دلم میخواد خواسته هامو خودم برآورده ک ...

ای جانم من توام یا تومنی 

منم ازخودم انتظار دارم  نه بابا نگران نباش واینو بدون همین نگرانی واسترس بدترین چیزه باور میکنی من یه همکلاسی داشتم بنده خدا خیلی درس میخوند ولی موقع امتحان واینا اینقد استرس داشت کلایادش میرفت وخراب میکرد توهم اصلا استرس نداشته باش فقط تلاش کن بالاخره اینایی هم که رتبه های خوب آوردن یه سری آدم مث من وتو بودن فقط تلاش وپشتکار داشتن پس کم نیار وبه خودت انگیزه بده وکیل آینده 😍

ای جانم من توام یا تومنی  منم ازخودم انتظار دارم  نه بابا نگران نباش واینو بدون همین نگرا ...

مرسی عزیزم از این‌همه انگیزه ای که بهم دادی ❤💋🤩

مرسی عزیزم از این‌همه انگیزه ای که بهم دادی ❤💋🤩

خواهش گلم 😘😘😘