2777
2789
عنوان

جدیدا خیلی می شنوم که میگن ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 81 پست
والا به من گفتن تو خودتو بکشی روزی یه قران هم ختم کنی اگه نخواد وقتش نباشه نمیده منم گفتم اوکی بزار ...

بیخود گفتن. برای حاجات باید مسر بود. باید تلاش و تکرار و توکل کرد کاری که خودم کردم

جدیدا تاپیکا درباره دعانویسام زیاد شده

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درضمن اینا همشون با اجنه و شیاطین درارتباطن با رفتن پیش اینا پای این موجوداتو به زندگیت باز میکنی مث ...

بخدا من که گفتم میترسم 

دیدی یکی یه مشکل جسمی پیدا میکنه میره دکتر دارو میخوره درست نمیشه بلند میشه دوره میوفته آی طب سوزنی طب سنتی اسلامی دیگه هر جا بگن درمانه سریع خودشو میرسونه اونجا

منم همینطور مشکل من هم روحیه از دست خود بی عرضم کاری ساخته نیست روانشناس و روانپزشک رفتنش مشکلمو به باد میده که صلاح نمیدونم فعلا میمونه همین راه

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستی🙏

اردواجم دقیقا به قول معروف مثل توالته.البته ازدواج بد نیست ولی برا فرار از مشکلات بدترین راهه.ازدواج ...

میخوامش🥺 باور کن اینکه مغزمو به جایی دیگه هدایت کنم واقعا سخته تو بهترین مکان بهترین حال فقط به همین فک کنه یه مغز حالی به آدم میمونه؟ نه والا

مگه چندسالنه؟  برا هرچی میری پیش دعانویس بر ازدواج نرو اگرم ازدواج کنی با یه مشگل بدتر مواجه م ...

همووون من که پادشاهی نمیکنم😂😂😂

به سنم نگا کن مشکلات و شرایطمم نمیتونی ببینی فقط بدون وقتمه😂 کمتر از ۲۰ نیستم درسمم تموم شده 🙂

میخوامش🥺 باور کن اینکه مغزمو به جایی دیگه هدایت کنم واقعا سخته تو بهترین مکان بهترین حال فقط به همی ...

چون احتمالا هم بیکاری هم‌هدف نداری هم کاری نداری اینا همش از بیکاریه.اگرم‌ سرت شلوغه و‌باز فقط تمام‌ذهنت اینه‌حرفی ندارم.یه زمان دوستام‌همه زود ازدواج کردن من ایه میرفتم‌میومدم دانشگاه میرفتم‌سر کار رفتم انقد میدیدن منو‌تیکه میپروندن ازم‌فر ار میکردن انگارجذام‌دارم ولی برام مهم‌نبود .ولی قسمت که شد یه موقع اتفاق افتاد که من یه درصدم فکر نمیکردم این فردی که الان همسرمه و‌سر راهم قرار گرفته بخوام‌به ازدواج باهاش فکر کنم

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

وای منم یه خواستگار داشتم که از هر لحاظ خوب بود بعد نمی دونم چیم شده بود که با حرفای خودم فراریش داد ...

هییی منم یه خواستگار عالی داشتم خانوادم ردش کردن سر چیز خیلی کوچیک اصلا نفهمیدم چیشد ینی خوشبخت عالم میشدم اگه میشد

الان زن و بچه داره💔🙂 و دیدن اینا چقد سخته

اینا من نمیخونم واقعا برای یه ازدواج یه چیز عادی که همه میکنن باید این همه اصرار کنم بقیه چرا نخونده ...

احتمال داره بختتو بسته باشن دوست منم خواستگار اصلا نداشت رقت دعا گرفت برای خودش ازدواج کرد 

نرو سراغ اینکارا عادت میکنی ب خدا توکل کن تورکا یه ضرب المثلی دارن میگن هرکس بخت اوتورسا تخت د اوتورار ینی هرکی رو بخت بشین یه روزی رو تخت میشینه خیلی هارو دیدم 45 یا حتی بیشتر یا کمتر سالشون بود موقعیت ازدواج پیش نمیومد تهش با یکی ازدواج کردن ک واقعا محشر بودن

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎
بیخود گفتن. برای حاجات باید مسر بود. باید تلاش و تکرار و توکل کرد کاری که خودم کردم

هیییی یه مدت دور شدنم خوبه بعدا شاید دوباره شروع کنم به خوندن ولی اون دو سوررو حتما می نویسم 

چون احتمالا هم بیکاری هم‌هدف نداری هم کاری نداری اینا همش از بیکاریه.اگرم‌ سرت شلوغه و‌باز فقط تمام‌ ...

آره بیکارم چون تازه فارغ التحصیل شدم اونم به سختی

سوره نور سوره مزمل هرشب بخون. دعای معراج دعای گنج العرش. ذکر قنوت ربنا هب لنا من ازواجنا و ذریاتنا ق ...

شما نتیجه گرفتین با این راه ها؟ یا کسی رو میشناسین ک نتیجه گرفته باشه؟ 

چون پیشنهاد دادید گفتم بپرسم مستنده ؟

کاربر خاموش قدیمی👀ازین که خیلیاتون رو میشناسم ولی شما تاحالا اسم کاربریم هم به چشمتون آشنا نیست😅 تعجب نکنید 😇 من خیلی وقته همراهتونم 🪐 تایپک های مفید تگم کنید ، ممنون 🌱 کم صحبتم!بیشتر دوس دارم ازتون یادبگیرم🙂
آره بیکارم چون تازه فارغ التحصیل شدم اونم به سختی

پس وقتتو‌پر کن لطفا.خودتو با رمال و چقال گرفتار نکن و به خاطر فرار از مشکلات گیر یه ادم نامناسب نیفت.

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟