2777
2789
عنوان

جدیدا خیلی می شنوم که میگن ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 81 پست

اصلااااا سمت اینچیزا نرو به هیچ‌عنوان،خیلیا اولش مشکلشون با دعا حل میشه ولی بعد یه مدت همه چی برعکس میشه و ضربه بدی میخورن،سنگینی و نحسی وارد زندگیت نکن رفتن پیش اینا کفر و شرک ورزیدن به خداس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا من نمیخونم واقعا برای یه ازدواج یه چیز عادی که همه میکنن باید این همه اصرار کنم بقیه چرا نخونده ...

ننویس نخون ولی بدون خیلی ها نتیجه گرفتن. درضمن بزرگترین گناه به درگاه خدا نه دروغ نه تهمت نه زنا نه غیبت نه..... هیچی بزرگترین گناه به درگاه خدا ناامیدی هست. خوددانی

درضمن اینا همشون با اجنه و شیاطین درارتباطن با رفتن پیش اینا پای این موجوداتو به زندگیت باز میکنی مثل قفس شیر میمونه که درش قفله ولی تو درشو باز میکنی حالا اینکه چه زمانی شیر از قفس بیاد بیرون و بهت حمله کنه ممکنه زود باشه یا خیلی دیر اتفاق بیفته ولی اخرش اتفاق میفته

عجب  فکر کن  و منطقی باش لطفا  سریال جادوگر رو ببین هم کمی بخند هم بدون همش مزخر ...

دیدم ۴ قسمتشو😂

میدونی همیشه دل آدم چیزی که فک میکنه شاید اگه انجام بدم درست شه رو قبول میکنه حتی به اشتباه یا امتحانی هر از گاهی آدم از بی چارگی میخواد همه راه ها رو بره امتحان کنه من هنوزم ترسشو دارم ولی نگا که میکنم راه دیگه ای به ذهنم نمی رسه متاسفانه از بدو تولد احمق بودم مثله دخترای الان زرنگ نبودم برم خودم یه احمقیو پیدا کنم

من دیگه واقعا رد دادم نمیدونم چطوری بگم مشکلمو ولی ثانیه به ثانیه زندگی من به فکر کردن به موضوع ازدواج میگذره شاید به خاطر فرار از بقیه مشکلاتمه نمیدونم ولی خیلی بیقرارم خیلییی

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستی🙏

😂😂😂اون وقت اگه همه فامیل و آشنا الاغ باشن چی دیگه آدم بد نیت نیس که با همه قطع ارتباط کنه

تو کلیات مفاتیح دعا برای باز شدن بسته هست عمل کن حدیث کسا نذر کن چهل شب با معنی بخون سوره تکویر روز وشب بخون باصدای بلند آیات سخره با صدای بلند تکرار کن روز و شب

سوره تکویر برای چشم زخم و سحر سه بار شب سه بار روز با صدای بلند 
دیدم ۴ قسمتشو😂 میدونی همیشه دل آدم چیزی که فک میکنه شاید اگه انجام بدم درست شه رو قبول میکنه حتی ب ...

اردواجم دقیقا به قول معروف مثل توالته.البته ازدواج بد نیست ولی برا فرار از مشکلات بدترین راهه.ازدواج مسیولیت داره با یه خانواده‌جدید ادمای جدید داستانای جدید فقط به مشکلاتت اضافه میکنی

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

اینا من نمیخونم واقعا برای یه ازدواج یه چیز عادی که همه میکنن باید این همه اصرار کنم بقیه چرا نخونده ...

مگه چندسالنه؟

برا هرچی میری پیش دعانویس بر ازدواج نرو اگرم ازدواج کنی با یه مشگل بدتر مواجه میشی

شوهر میخوای چکار مجردی برو پادشاهی کن

اصلااااا سمت اینچیزا نرو به هیچ‌عنوان،خیلیا اولش مشکلشون با دعا حل میشه ولی بعد یه مدت همه چی برعکس ...

باشه نمیرم ولی به خدا بگید درست کنه 😭 منو که نمیشنوه

من برای این اتفاق چی کم دارم واقعا؟ 

اینو که ما نمیدونیم.خودت خودتو میشناسی.ولی خوب اگر به خدا اعتماد کنی قبول میکنی که بهترین زمان رو برا هر چیزی خدا تعیین میکنه.قرار نیست چیزی کم‌داشته باشی 

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

دیدم ۴ قسمتشو😂 میدونی همیشه دل آدم چیزی که فک میکنه شاید اگه انجام بدم درست شه رو قبول میکنه حتی ب ...

رو این قضیه کار کن 

تو جمع های مورد علاقه خودت شرکت کن که آدم های متناسب با خودت رو ببینی 

کلاس 

دانشگاه 

سر کار 

کارگاه های هنری و آموزشی و روانشناسی و ....

تو خونه بشینی که با آدم مناسب آشنا نمیشی 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
من برای این اتفاق چی کم دارم واقعا؟ 

شما چیزی کم نداری اون اتفاقه باید بیفته، با آدم مناسب در زمان مناسب، هزاران هزار زن بسیار بسیار کامل و شایسته ازدواج نکردن در دنیا هیچ اتفاقی هم نیفتاده، در کل خبر خاصی در ازدواج نیست عزیز

وای منم یه خواستگار داشتم که از هر لحاظ خوب بود بعد نمی دونم چیم شده بود که با حرفای خودم فراریش دادم الان پشیمونم بعد بهم گفتن حسش بهت مثبت فقط یه سنگینی هست باید رفع بشه نمی دونم اعتماد کنم یا نه؟

میشه برام دعا کنید به حاجتم برسم و آبروم حفظ بشه حتی یه صلوات.ممنون.
ننویس نخون ولی بدون خیلی ها نتیجه گرفتن. درضمن بزرگترین گناه به درگاه خدا نه دروغ نه تهمت نه زنا نه ...

والا به من گفتن تو خودتو بکشی روزی یه قران هم ختم کنی اگه نخواد وقتش نباشه نمیده منم گفتم اوکی بزار من تلاشمو بکنم رفتم خوندم دیدم آره راس میگن نداد 💔

۵ ۶ چله گرفتم نه تنها من بلکه به هیشکدوم نگاه نکرد تا اونجایی که یادمه