2777
2789
عنوان

جدیدا خیلی می شنوم که میگن ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 81 پست
نمیتونی باهشون  ارتباطت کم کنی؟   من بیشتر دوستام که ازدواج کردن نسبت به مجردی محدود تر ش ...

آره کمتر شده ارتباطمون ولی دورادور هارت و پورتشون می رسه به گوشمون موندیم چرا😑

کلا خواهر مامانم نحسه اونم بچه اینه امروز دیدمش اخماشو برا ما کرده بود تو هم حیف چش و تو چشم شدم سلام دادم

چرا چون دختر اون زود و شوهر خوب کرده🙃 حالا ما چیکار کردیم هیچ نه حرفی نه حدیثی نه کم کاری اصلا موندیم قضیه چیه😂

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستی🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا من که گفتم میترسم  دیدی یکی یه مشکل جسمی پیدا میکنه میره دکتر دارو میخوره درست نمیشه بلند ...

درسته عزیزم درکت میکنم ولی فقط و‌فقط از خود‌خدا بخواه چون دعانویسا که‌بالاتر از خدا نیستن‌ تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته،مطمعنا هرزمانی که‌به صلاحت هست رقم‌میخوره

آره کمتر شده ارتباطمون ولی دورادور هارت و پورتشون می رسه به گوشمون موندیم چرا😑 کلا خواهر مامانم نح ...

اهمیت نده بهشون ازدواج برای هرکسی زمانی داره  احتمالا دختر خالت جز شوهر کردن هنر نداسته که خانوادگی بهشون مفتخرن  ولی به نظرم برای ازدواج دایره ارتباط بیشتر کن مثلا اگه مدرکی داری برو سرکار یا کلاس مختلط مثل زبان اینا برو سر خودت شلوغ کن  خونه نمون 

منم مث تو کلا ناامید شدم هی میگن ناامیدی بزرگترین گناهه خب خودش خواست دیکه من خیلی صداش زدم و نشد اسی تو هنوز خیلی وقت دداری من ازتو بزرگترم

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
منم مث تو کلا ناامید شدم هی میگن ناامیدی بزرگترین گناهه خب خودش خواست دیکه من خیلی صداش زدم و نشد اس ...

😞😞😞😞😞😞

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستی🙏