2777
2789
عنوان

جدیدا خیلی می شنوم که میگن ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 81 پست
احتمال داره بختتو بسته باشن دوست منم خواستگار اصلا نداشت رقت دعا گرفت برای خودش ازدواج کرد 

منم برا همین میخواستم برم ولی بچه ها گفتن نرم میترسم واقعا همین الان صدا یه چیز نا آشنا اومد کلی ترسیدم 😂 حالا برم جن من بیاد سراغم سکته هه رو زدم

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستی🙏

آره بیکارم چون تازه فارغ التحصیل شدم اونم به سختی

میتونم بپرسم چند سالتونه؟

دوست نداشتید جواب ندید

کاربر خاموش قدیمی👀ازین که خیلیاتون رو میشناسم ولی شما تاحالا اسم کاربریم هم به چشمتون آشنا نیست😅 تعجب نکنید 😇 من خیلی وقته همراهتونم 🪐 تایپک های مفید تگم کنید ، ممنون 🌱 کم صحبتم!بیشتر دوس دارم ازتون یادبگیرم🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا من نمیخونم واقعا برای یه ازدواج یه چیز عادی که همه میکنن باید این همه اصرار کنم بقیه چرا نخونده ...

بخدا رو یه چیزی خیلی تمرکز کنی ازت فرار میکنه رهاش کن اصلا به ازدواج فکر نکن خودتو به یه کاری مشغول کن 

شما نتیجه گرفتین با این راه ها؟ یا کسی رو میشناسین ک نتیجه گرفته باشه؟  چون پیشنهاد دادید گفتم ...

دعا میکنی و به خدا اعتماد میکنی و‌میگی خدا بهترین راهو‌جلووم بزار.حتی وقتشم نباشه دعا خوندن آرامش بهت میده ولی دعا نویس فقط سنگینی و نحسی

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

نرو سراغ اینکارا عادت میکنی ب خدا توکل کن تورکا یه ضرب المثلی دارن میگن هرکس بخت اوتورسا تخت د اوتور ...

نه توروخدا ۴۵ برا من نخوا نگو تورو خدا

میتونم بپرسم چند سالتونه؟ دوست نداشتید جواب ندید

من یدفعه سر ساده‌لوحی اسم و سن ام و نام مادرم رو به یه دعانویس دادم ... هنوزم که هنوزه میترسم طلسمی ، چیزیم کرده باشه 😢

کاربر خاموش قدیمی👀ازین که خیلیاتون رو میشناسم ولی شما تاحالا اسم کاربریم هم به چشمتون آشنا نیست😅 تعجب نکنید 😇 من خیلی وقته همراهتونم 🪐 تایپک های مفید تگم کنید ، ممنون 🌱 کم صحبتم!بیشتر دوس دارم ازتون یادبگیرم🙂
نه توروخدا ۴۵ برا من نخوا نگو تورو خدا

ن بابا فقط مثال زدم ایشاالله زودی یه پسر خوب همه چی تموم میاد خاستگاریت حالا ما ازدواج کردیم چ گلی ب سرمون زدیم اخه😂

چن سالته؟! 

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎
من یدفعه سر ساده‌لوحی اسم و سن ام و نام مادرم رو به یه دعانویس دادم ... هنوزم که هنوزه میترسم طلسمی ...

کسی نمیدونه چجوری بفهمیم کسی طلسم یا دعانویسی براش کردن؟😢

جدیدا تاپیکا درباره دعانویسام زیاد شده

بله چون سولاخ دعا رو پیدا کردن.دیدن اینجا مشتری زیاده قشنگ‌بازاریاب استخدام کردن اخرم میگن بیا خصوصی 

منم دوست دارم شخص مدنظرم با ویژگی ها و معیارام سرراهم قرار بگیره به زودی

خسته شدم از تنهایی و مجردی

من اهل دوست پسر و... هم نیستم دیگه دوست دارم تو این زمان یکی کنارم باشه که دوسم داشته باشه و دوسش داشته باشم

من تازه وارد ۲۵ شدم خیلی میترسم سنم بیشتر بشه

میتونم بپرسم چند سالتونه؟ دوست نداشتید جواب ندید

آره عزیزم ۲۳ سالمه

ولی ۲۳ ساله ی داغون با کلی موی سفید 

ولی ولی ولیییی تو زمونه ای که ۱۷ ۱۸ ساله ها کلا ازدواج میکنن من کاملا حق دارم که درگیری ذهنم این باشه

هیییی یه مدت دور شدنم خوبه بعدا شاید دوباره شروع کنم به خوندن ولی اون دو سوررو حتما می نویسم 

از خوندن دعای معراج و دعای گنج العرش. و حرز امام جواد بستن اصلا غافل نشو

ن بابا فقط مثال زدم ایشاالله زودی یه پسر خوب همه چی تموم میاد خاستگاریت حالا ما ازدواج کردیم چ گلی ب ...

یکی اقوام‌نزدیکم‌چهل و هفت سالش بوداصلا قید ازدواجو‌زده بود ولی در نهایت یه پسر همه چی تموم باهاش ازدواج کردخود دختر هم شرایطش مناسب بود البته از لحاظ شغلی و نجابت و‌اصالت

آره عزیزم ۲۳ سالمه ولی ۲۳ ساله ی داغون با کلی موی سفید  ولی ولی ولیییی تو زمونه ای که ۱۷ ۱ ...

حق دارید تنهایی و بی همدم بودن سخته