2777
2789
عنوان

جدیدا خیلی می شنوم که میگن ...

1239 بازدید | 81 پست

جدیدا خیلی می شنوم که هی میگن فلانی رفت پیش *** نویس مشکلش کاملا حل شد و به چشم دیدم آشنان  هی که میشنوم دلم نرم تر میشه که برم سراغش منی که اسمشو میشنیدیم میگفتم نه ممنون حرفو عوض کن می ترسیدم و می ترسمم

بنظرتون چیکار کنم؟ اگه مشکلم ازدواج باشه بده بگم یه بخت گشایی برام بنویسه اصلا آدم خاصی مدنظر قرار نمیدم

من دیگه چقد باید حسرت ازدواجو بکشم چقد بشنوم ببینم و ناراحت نشم خدایی اصلا تو عقل نمیگنجه منو کسی نخواد هیچ کم ندارم بخدا

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستی🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب 

این هم از نشانه های پس رفت فرهنگی و اجتماعی 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

سوره نور سوره مزمل هرشب بخون. دعای معراج دعای گنج العرش. ذکر قنوت ربنا هب لنا من ازواجنا و ذریاتنا قرة اعینن وجعلنا للمتقین اماما. حرز امام جواد بنامش بنویسن بازوی راست ببنده

اگه به حرف الاغها توجه نکنی پیشرفت میکنی

😂😂😂اون وقت اگه همه فامیل و آشنا الاغ باشن چی

دیگه آدم بد نیت نیس که با همه قطع ارتباط کنه

خودتو‌گرفتار رمال و‌دعا نویس نکن.یه سنگینی میاد تو زندگیت.اینهمه دعا تو‌مفاتیح هست.خودت بخون‌.واگذار کن هر چی رو‌به خدا سر وقتش و‌فقط از خودش بخواه از غیر خدا بخوای به همون واگذار میشی

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

😂😂😂اون وقت اگه همه فامیل و آشنا الاغ باشن چی دیگه آدم بد نیت نیس که با همه قطع ارتباط کنه

تعداد مهم نیست هر چی الاغ و‌ادم سمی هست باید حذف کنی حتی همه

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

😂😂😂اون وقت اگه همه فامیل و آشنا الاغ باشن چی دیگه آدم بد نیت نیس که با همه قطع ارتباط کنه

منظورم اون الاغهایی بود که میگن دعانویس مشکل مارو حل کرد

هرمشکلی ممکنه با تفکر یا کار طبیعت حل شه

ربطش به دعانویس نیست

مثلا من و همسرم الان قهر کنیم برم دعانویس و اشتی کنیم

دلیلش دعانویس نیست دلیلش رفتار خودمون هست

لایک نکن
عجب  این هم از نشانه های پس رفت فرهنگی و اجتماعی

بخدا هر کی یه پیشرفتی میکنه یا یه اتفاق خوبی براش میوفته میگن فلانی رفت فلان شهر پیش فلان برگشت مشکلش حل شد دیگه من چیکار کنم خب میگن حتما خوبه دیگه😥

سوره نور سوره مزمل هرشب بخون. دعای معراج دعای گنج العرش. ذکر قنوت ربنا هب لنا من ازواجنا و ذریاتنا ق ...

اینا من نمیخونم واقعا برای یه ازدواج یه چیز عادی که همه میکنن باید این همه اصرار کنم بقیه چرا نخونده بهترین ازدواجو کردن

من چله برداشتم سوره نورم خوندم نشد فقط قرار گذاشتم سوره نور و احزاب و بنویسم دیگه چیزی نمیخونم 

بخدا هر کی یه پیشرفتی میکنه یا یه اتفاق خوبی براش میوفته میگن فلانی رفت فلان شهر پیش فلان برگشت مشکل ...

عجب 

فکر کن  و منطقی باش لطفا 

سریال جادوگر رو ببین هم کمی بخند هم بدون همش مزخرف هست 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!